"IZVINJAVAM SE ŠTO SAM MU SPOMINJAO FAMILIJU!" Duljaj priznao da je pogrešio pa najavio meč sa IMT-om (FOTO)
Igor Duljaj, Foto: Starsport©

"Krivo mi je"

"IZVINJAVAM SE ŠTO SAM MU SPOMINJAO FAMILIJU!" Duljaj priznao da je pogrešio pa najavio meč sa IMT-om (FOTO)

Igrači Partizana ne traže lakši put do uspeha, već ispravan, a to je da se časno borimo protiv svakog sportskog rivala, rekao je strateg crno-belih

Objavljeno:

Igor Duljaj, trener Partizana izneo je očekivanja pred utakmicu 21. kola Superlige Srbije protiv IMT-a u subotu od 16.15.

- Mislim da ne moram da podsećam navijače Partizana koliko je na „Krovu“ bila izazovna utakmica kada smo posle teške muke osvojili tri boda. Presrećni smo što imamo priliku da igramo na našem terenu koji je u odličnim uslovima. Očekujemo kvalitetan fudbal i Partizana i IMT-a - rekao je Duljaj.

Igor Duljaj na utakmici Javora i Partizana u Ivanjici
Igor Duljaj na utakmici Javora i Partizana u Ivanjicifoto: Starsport©

Crno-beli su pomno pratili susret koji su "traktoristi" odigrali protiv TSC-a, ali ih rezultat te utakmice koju su Novobeograđani izgubili ne zavarava.

- Moj asistent je bio na toj utakmici, znamo da je pri 0:0 IMT imao odličnu priliku da povede tako da nas taj rezultat ne zavarava i ne opušta. Igrači IMT-a zajedno sa kolegom Jandrićem imaju važnu bitku za opstanak, ali taj motiv ne sme biti veći od našeg motiva u borbi za evropsku kartu - kaže Duljaj.

Izvnio se Milanu Iliću koji je bio glavni sudija u Ivanjici na meču Javora i Partizana.

- Izvinio bih se sudiji Iliću, pogrešio sam što sam spomenuo familiju. Želeo sam da ga pitam šta bi rekao familiji šta bi rekao kod kuće kako mu je na utakmici bilo, ali me nije saslušao do kraja. Krivo mi je i izvinjavam se, nije trebalo da pominjem familiju - istakao je Duljaj.

Milan Ilić na utakmici Javora i Partizana u Ivanjici
Milan Ilić na utakmici Javora i Partizana u Ivanjicifoto: Starsport©

Otvoreno je pitanje kako će izgledati startna postava pošto su suspendovani Nikola Antić i Bibars Natho.

- Imamo dosta igrača koji imaju probleme sa žutim kartonima, zato smo i doveli igrače da budemo sportski naoružani za neprijatnosti poput kartona i povreda. Imamo određeni rizik kada je i golman Jovanović u pitanju, Kanute ima kartone, ali imamo adekvatne izmene koje u svakom trenutku mogu da pokriju nedostatke - jasan je Duljaj.

Igor Duljaj na utakmici Javora i Partizana u Ivanjici
Igor Duljaj na utakmici Javora i Partizana u Ivanjicifoto: Starsport©

Poslednje pojačanje je Bojan Kovačević.

- Ukoliko sve bude kako treba, Kovačević će debitovati za Partizan sutra, vidim ga u startnih 11. Sačekaćemo kraj današnjeg treninga, virus vlada, samo da sve bude kako treba i on će zaigrati - poručio je Duljaj.

Govorio je o tome kako izgleda ekipa.

- Zadovoljan sam, bez obzira na malo utakmica. Imali smo težak meč protiv Javora na teškom terenu. Igrači Partizana ne traže lakši put do uspeha, već ispravan, a to je da se časno borimo protiv svakog sportskog rivala - zaključio je Duljaj.

Bonus video:

00:25

Igor Duljaj: Niko ne voli i ne poštuje Partizan kao on

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.