Le Talek: Na pragu smo novog velikog uspeha, svaki navijač nam mnogo znači!
Foto: Saša Pavlić Koky

Iskreni francuz

Le Talek: Na pragu smo novog velikog uspeha, svaki navijač nam mnogo znači!

"Gledao sam Voždovac ove sezone, zaista imaju dobar tim. Takođe, mnogim ekipama je teško da igraju na 'krovu' zbog veštačke podloge. Nismo navikli da igramo na takvom terenu, na prošlom gostovanju Voždovcu upravo zbog trave nam je bilo za nijansu teže, ali daćemo sve od sebe da ostvarimo pobedu", istakao je
Objavljeno:

Fudbaler Crvene zvezde Damijan Le Talek rekao je danas da njegova ekipa razmišlja jedino o pobedi i nova tri boda iz predstojećeg meča protiv Voždovca u Super ligi Srbije.

- Gledao sam Voždovac ove sezone, zaista imaju dobar tim. Takođe, mnogim ekipama je teško da igraju na 'krovu' zbog veštačke podloge. Nismo navikli da igramo na takvom terenu, na prošlom gostovanju Voždovcu upravo zbog trave nam je bilo za nijansu teže, ali daćemo sve od sebe da ostvarimo pobedu. Ne tražimo nikakav alibi, teren je isti za obe ekipe. Želimo i moramo da pobedimo tako da razmišljamo samo o nova tri boda, ne o terenu - rekao je Le Talek za sajt kluba.

Zvezda u subotu od 17.00 gostuje Voždovcu u utakmici 34. kola Super lige Srbije.

Crveno-beli su prvi na tabeli sa 46 bodova, koliko ima i drugoplasirani Partizan, dok je Voždovac na sedmom mestu sa 23 boda. Nastavio je Francuz:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.