SKANDAL! FSS žestoko kaznio Radnički: Zbog nameštanja meča padaju na zadnje mesto na tabeli!
FSS, ILUSTRACIJA, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

haos

SKANDAL! FSS žestoko kaznio Radnički: Zbog nameštanja meča padaju na zadnje mesto na tabeli!

Odjeknulo saopštenje

Objavljeno: 20:31h

Skandal u srpskom fudbalu!

Fudbalski savez Srbije kaznio je Radnički iz Novog Beograda oduzimanjem šest bodova i novčanim iznosom od 4.000.000 dinara zbog nameštanja utakmice protiv Tekstilca iz Odžaka koju je izgubio rezultatom 5:0.

Saopštenje FSS prenosimo u celosti.

- Na sednici Disciplinske i Etičke komisije FSS, kojom je predsedavao Ivan Nikolić, u vezi sa dostavljenim pisanim informacijama od strane UEFA nadležnih organa za integritet protiv FK Radnički iz Beograda, da je svojim činjenjem ugrozio i povredio integritet fudbalske utakmice 20. kola Prve lige Srbije FK Tekstilac – FK Radnički, odigrane 11. decembra prošle godine u Odžacima, doneta je odluka kojom se kažnjava FK Radnički iz Beograda oduzimanjem šest bodova od onih koje je osvojio do izricanja kazne i novčanom kaznom u iznosu od četiri miliona dinara. FSS i na ovaj način dokazuje nultu toleranciju na pojave ugrožavanja i povreda integriteta fudbalskih utakmica i duboku posvećenost očuvanju integriteta i digniteta fudbalskih takmičenja.

Radnički je pre izricanja ove kazne bio na 13. mestu, a posle oduzimanja bodova pada na poslednje, uz isti broj bodova kao RFK Novi Sad.

Bonus video:

05:26

DOLASKOM DŽAJIĆA ZA PREDSEDNIKA FSS POPRAVLJA SE ODNOS ZVEZDE I PARTIZANA! Bjelinić: Ako Vidić pobedi FUDBAL SE MENJA IZ KORENA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.