PAKET OD 170.000.000 EVRA ZA MBAPEA, A KADA BUDETE VIDELI ŠTA SVE SPADA U TU CENU, FRAPIRAĆETE SE!
Kilijan Mbape, Foto: EPA/Yoan Valat

NESTVARNO

PAKET OD 170.000.000 EVRA ZA MBAPEA, A KADA BUDETE VIDELI ŠTA SVE SPADA U TU CENU, FRAPIRAĆETE SE!

Čeka se odgovor Real Madrida

Objavljeno:

Kilijan Mbape, kako otkrivaju španski mediji, traži platu čak 50 miliona evra bruto od Reala i čak 120 miliona evra bonus samo za potpis. Samo bez bonusa bi jedan od najboljih fudbalera planete imao duplo veća primanja nego prvi u tom segmentu sada u ekipi Toni Kros.

Čak i ovaj novac je znatno manji nego što ima u Parizu, ali je Mbape spreman da se "spusti" sve kako bi obukao beli dres. Takođe, imao bi procenat od prihoda na sopstveni imidž, svestan da će biti magnet za navijače prilikom prodaje dresova i ostalih artikala sa njegovim likom.

Veruje se da će raspon biti između 60 i 70 odsto u korist Mbapea.

Mbape trenutno prima 72 miliona evra bruto, s tim da je kao bonus od PSŽ-a uzeo 130 miliona evra za dve godine. I sada na stolu ima bogatu ponudu da ostane na Parku prinčeva, čak 90 miliona evra bonus samo za jednu godinu, ali bi Mbape radije u Madrid. Zato traži sve ove uslove, što znači da njegov bonus godišnje vredi 30 miliona evra ili tri puta manje nego u PSŽ-u. Opet, i ovakvi uslovi su megalomanski, ali takve je standarde podigao Mbape.

Ostaje samo da se vidi da li je spreman Real da potvrdno odgovori na iste, ali čini se da jeste u paketu od 170 miliona evra, računajući bruto. Time će ubedljivo nadmašiti Krosa (24,8 miliona), Davida Alabu (22,5 miliona), Luku Modrića (21,88 miliona)...ž

Bonus video:

00:09

Jeziva scena, dvojica muškaraca igraju fudbal na groblju Lešće

(Espreso/I.K)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.