NIKOLIĆ PRED JAVOR: Neki rade šta rade, imaju svoj put, moral, filozofiju... (VIDEO)
Foto: partizan.rs

IMAO JE ŠTA DA KAŽE

NIKOLIĆ PRED JAVOR: Neki rade šta rade, imaju svoj put, moral, filozofiju... (VIDEO)

Fudbaleri Partizana igraju u petak od 20 časova u Ivanjici protiv Javora, utakmicu 34. kola Super lige Srbije
Objavljeno:

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je danas da njegova ekipa želi da završi prvenstvo i Kup na najbolji način i da od toga neće odustati do samog kraja, da je ponosan na igrače zbog serije od 31 utakmice bez poraza i da očekuje pobedu protiv Javora u predstojećoj utakmici 34. kola Super lige Srbije. - Čestitam mojim igračima, njihova serija bez poraza traje 31 utakmicu, a u toj seriji igrali smo teške i naporne mečeve, pre svega fizički. Čestitam im i na psihološkoj stabilnosti jer su svesni da nemaju prava na grešku. Uspevaju da održe nivo koncentracije i mentalne snage već devet meseci, a to mogu samo jaki ljudi. Naša misija i obećanje navijačima je da će igra i zalaganje u preostalim utakmicama do kraja sezone u oba takmičenja biti kao u ovoj seriji. Neka niko ne pomisli da će ova grupa fudbalera odustati od borbe, do poslednje sekunde u svim takmičenjima - rekao je Nikolić na konferenciji za novinare.

Irci imaju Will Grigg's on fire, navijači Njukasla Mitro's on fire, a evo koju pesmu pevaju Grobari na ovu melodiju! (VIDEO)

Fudbaleri Partizana igraju u petak od 20 časova u Ivanjici protiv Javora, utakmicu 34. kola Super lige Srbije. Partizan je vezao 31 utakmicu bez poraza u svim takmičenjima i drugi je na tabeli sa 46 bodova, koliko ima i prvoplasirana Crvena zvezda. Zvezda je prva pošto je pre podele bodova bila prva na tabeli.

ILIEV: Ne gledam utakmice Zvezde, Terzić je lupio šamarčinu Srbiji i našem fudbalu!

- Ulazimo u samu završnicu prvenstva, imamo četiri utakmice do kraja. Sada nam ide Javor, svi znamo koliko ume da bude neprijatan posebno na svom terenu, gde je tradicionalno teško igrati. Čeka nas dugačak put do tamo, specifičan ambijent na stadionu. Svima je jasno šta mora biti i šta je cilj Partizana, a to je nova pobeda i nova tri boda - naveo je Nikolić.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.