Zvezda bez komentara, ali njeni navijači su ovako odgovorili Partizanu i Grobarima da ih Obradović gura! Reč je o istom sudiji! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/FCRedStarBelgrade

Neće prestati svađe i polemika

Zvezda bez komentara, ali njeni navijači su ovako odgovorili Partizanu i Grobarima da ih Obradović gura! Reč je o istom sudiji! (VIDEO)

Na internetu se pojavio snimak sa utakmice Partizan - Radnik na kome je isti arbitar delio pravdu kao i na meču u nedelju uveče na Marakani
Objavljeno:

Srđan Obradović je svojim odlukama na utakmici Crvena zvezda - Vojvodina izazvao žestoke reakcije u sportskoj javnosti zbog crvenog kartona Nikoli Antiću, a potom i penala koji je dosudio za domaći tim, iako snimak pokazuje da prekršaja baš i nije bilo.

VIKEND POKLONJENIH PENALA: Nije samo Zvezda čašćena od sudije, Evropa gori zbog ovih jedanaesteraca! (VIDEO)

Najaktivniji su u hajci na arbitra, ali i na to da je prvenstvo namešteno i da se klub sa Marakane gura do titule fudbaleri i navijači Partizana, koji se bori sa Zvezdom za šampionski pehar.

SMEJURIJA U SRBIJI: Hrvati se sprdaju sa penalom, Zvezdom i našom Superligom! (FOTO)

Ipak, u međuvremenu pristalice Zvezde su odlučile da odgovore na optužbe najljućeg rivala podsećanjem na njihov meč protiv Radnika iz Surdulice, na kome je pravdu delio takođe Srđan Obradović.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.