FUDBALERI ZVEZDE OTPUTOVALI NA KIPAR: Milojević poveo 30 igrača, u avionu i Nedeljković i Mijatović!
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: FK Crvena zvezda

zimske pripreme

FUDBALERI ZVEZDE OTPUTOVALI NA KIPAR: Milojević poveo 30 igrača, u avionu i Nedeljković i Mijatović!

Zvezda će na Kipru odigrati pet kontrolnih utakmica

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde su otputovali na pripreme na Kipar, u mesto Pafos gde će ostati do 2. februara.

U avionu su se našli i Kosta Nedeljković i Jovan Mijatović, Zvezdini "biseri" koji poslednjih dana privlače najviše pažnje zbog transfera.

Nedeljković će za devet miliona postati novi član Aston Vile, ali će ostati na pozajmici do leta, dok Siti Grupa hoće Mijatovića.

Crveno-beli će na Kipru odigrati pet kontrolnih utakmica, a rivali će biti kiparska Hloraka (17. januar), mađarski Zalaegerseg (20. januar), subotički Spartak (24. januar) i lučanska Mladost (28. januar). Generalna proba je zakazana za 1. februar, dok će ime rivala biti naknadno objavljeno.

- Idemo u Pafos, gde ćemo biti smešteni u odličnom hotelu, jednom od najboljih. Imaćemo dva fantastična terena, na kojima u ovom trenutku trenira reprezentacija Švedske. Nalaze se u okolini Pafosa. Smatram da ćemo imati dobre vremenske uslove, iako je Kipar nepredvidljiv kada je vreme u pitanju. Može da bude sunčano, a nekad je veoma kišovito. Zakazali smo četiri utakmice, a potrudićemo se da odigramo i petu kontrolnu proveru. To je zadatak i organizatora. Iskoristićemo dobre uslove na najbolji mogući način - rekao je Milojević na prozivci.

Vladan Milojević je na Pafos poveo sledećih 30 igrača:

Omri Glazer, Zoran Popović, Balša Popović, Vuk Draškić, Kosta Nedeljković, Lazar Nikolić, Miloš Degenek, Uroš Spajić, Aleksandar Dragović, Nemanja Milunović, Veljko Milosavljević, Milan Rodić, Viktor Radojević, Srđan Mijailović, Marko Stamenić, Gelor Kanga, Nikola Knežević, Jovan Šljivić, Mirko Ivanić, Jovan Mituljikić, Nikola Mituljikić, Vladimir Lučić, Andrija Maksimović, Aleksandar Katai, Uroš Kabić, Stefan Mitrović, Piter Olajinka, Šerif Endiaje, Jovan Mijatović i Aleksandar Kahvić.

Bonus video:

00:11

Atmosfera na stadionu Partizana pred 171. večiti derbi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.