STRAŠAN MEČ NA OLD TRAFORDU: Junajted i Totenhem podelili bodove u goleadi!
Miki van de Ven i Rasmus Hojlund u duelu, Foto: Martin Rickett / PA Images / Profimedia

premijer liga

STRAŠAN MEČ NA OLD TRAFORDU: Junajted i Totenhem podelili bodove u goleadi!

Derbi je opravdao očekivanja ljubitelja fudbala

Objavljeno: 19:37h

Sjajan meč na Old Trafordu.

Mančester junajted i Totenhem odigrali su nerešenim rezultatom 2:2 u derbi meču u okviru 21. kola Premijer lige.

Domaćin je sa ovim bodom ostao na poziciji sedam sa 32 boda, dok su Sparsi peti sa osam bodova više od večerašnjeg rivala.

Junajted je fantastično otvorio utakmicu i poveo već u 3. minutu. Rasmus Hojlund je strahovitim udarcem kaznio smušenu odbranu Totenhema i doneo prednost svom timu.

Oslobodio je Totenhem posle primljenog gola, bio je bolji rival i u 19. minutu je zasluženo poravno na 1:1. Pedro Poro je fantastično izveo korner sa leve strane, a Rišarlison je u stilu doskorašnjeg saigrača Harija Kejna glavom savladao Andrea Onanu.

Opasniji su bili gosti i posle ovog gola, ali je Junajted taj koji je stigao do novog vođstva. Ponovo očajna reakcija odbrane Totenhema, a ovog puta ju je kaznio prelepim i preciznim udarcem Markus Rašford posle kombinacije sa Hojlundom, koji je tako upisao prvu asistenciju u Premijer ligi ove sezone.

U nadoknadi prvog dela igre Kristijan Romero je posle kornera sa par metara pogodio prečku.

Na startu drugog poluvremena hladan tuš za domaće igrače i navijače. Novajlija Timo Verner je sjajno pronašao Rodriga Bentankura koji je potom preciznim udarcem pogodio za 2:2.

Do kraja utakmice videli smo nekoliko opasnih napada na obe strane, a najbolju šansu propustio je Skot Mektominej u petom minutu nadoknade, kada je glavom neometan šutirao preko gola Giljerma Vikarija.

Na kraju podela bodova, koja više odgovara gostima iz Severnog Londona.

Standings provided by Sofascore

Bonus video:

04:23

DA LI NOVI NACIONALNI STADION TREBA DA NOSI IME SINIŠE MIHAJLOVIĆA? Zbog njega smo danas nacionalno ujedinjeni ADIO, MIHA

(Espreso/A.K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.