ZVEZDA GA OTPISALA POSLE DUPLE KRUNE, A MILOJEVIĆ DOBIO UGOVOR ŽIVOTA! Srbin čudotvorac u Emiratima (VIDEO)
Miloš Milojević, Foto: FK Crvena zvezda

PRODUŽENA SARADNJA

ZVEZDA GA OTPISALA POSLE DUPLE KRUNE, A MILOJEVIĆ DOBIO UGOVOR ŽIVOTA! Srbin čudotvorac u Emiratima (VIDEO)

Tim našeg stručnjaka prvi je na tabeli bez poraza (devet pobeda i tri remija) sa pet bodova više od aktulenog šampiona Al Aina i plasirao se u polufinale Liga kupa

Objavljeno: 15:21h

Miloš Milojević napustio je Crvenu zvezdu letos posle duple krune osvojene bez poraza i pritom obezbedio istorijsku grupnu fazu Lige šampiona.

Uprava crveno-belih nije mu ukazala poverenje da tim vodi u eliti, a nasledio ga je Barak Bahar sa kojim je ubrzo raskinut ugovor.

Miloš Milojević
Miloš Milojevićfoto: Starsport

Izraelca je nasledio Vladan Milojević, a njegov prezimenjak Miloš dominira u Ujedinjenim Arapskim Emiratima kao trener Al Vasla.

Tim srpskog stručnjaka prvi je na tabeli bez poraza (devet pobeda i tri remija) sa pet bodova više od aktulenog šampiona Al Aina.

Miloš Milojević
Miloš Milojevićfoto: FK Crvena zvezda

Takođe, plasirao se u polufinale nacionalnog Liga kupa jer je dvaput pobedio Marka Nikolića i njegovu ekipu Šabab Al Ahlija.

Miloš je tri puta proglašavan za trenera meseca, a stručnjak iz Knjaževca nagrađen je novim ugovorom koji će trajati do 2026. godine.

- Uz velikodušan blagoslov i neograničenu podršku njegovog visočanstva šeika Ahmeda Bin Rašida Al Maktuma, Al Vasl je produžio ugovor sa trenerom Milošom Milojevićem na još dve sezone. Odluka o produženju usledila je nakon što je Upravni odbor kluba potvrdio nepohodnost trenerovog nastavka rada sa timom sa kojim je ostvario odlične rezultate u prethodnih šest meseci. Trener je izrazio zadovoljstvo ovakvom odlukom - stoji u saopštenju Al Vasla.

Standings provided by Sofascore

Bonus video:

00:17

Milojević pred Trabzon

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.