IVICA KRALJ: Saldanja ostaje u Partizanu! Jedino ako...
Ivica Kralj, Foto: Starsport©

ima caka

IVICA KRALJ: Saldanja ostaje u Partizanu! Jedino ako...

Ima puno igrača koji su interesantni Partizanu, ali neće biti puno dolazaka - najavio je Ivica Kralj

Objavljeno:

Kao i njihovi rivali iz Crvene zvezde, fudbaleri Partizana su se danas okupili za početak priprema za prolećni deo sezone.

A s obzirom da ni crno-beli neće igrati u Evropi, kao i večitom rivalu apsolutni cilj im je Superliga Srbije, odnosno vraćanje titule u Humsku bez obzira što ih malo ko vidi kao favorita.

Nije četa Igora Duljaja to bila ni u prvom delu sezone, ali je isti završila na čelnoj poziciji, sa bodom više od aktuelnog šampiona.

Sportski direktor Ivica Kralj je u obraćanju medijima najviše odgovarao na pitanja vezana za transfere.

- Posla uvek ima. Mislim da neće biti nekih preteranih aktivnosti. Letos smo doveli 11 pojačanja. Sada će biti dopunske selekcije, jednog ili dvojice igrača. Neće biti puno dolazaka. Znate kako, mi smo napravili analizu prethodnog dela, prethodnih šest meseci. Trener je izneo svoj stav gde bi trebalo da se pojačamo, bočno i krilni napadač. Letos smo napravili ozbiljan prelazni rok i sada bi bilo preterano da dovedemo više od jednog ili dvojice igrača - rekao je Kralj.

1 / 5 Foto: Starsport©

Danas je plasirana vest o odlasku Mihajla Ilića u Bolonju.

- Ponavljam, voleo bih da svi ostanu. Ima kontakata i interesovanja, ali naši ciljevi se znaju i bilo bi dobro da svi ostanu. Postoji mogućnost da neko ode, ali, mislim niko od ovih koji su došli pre šest meseci. Mi svakodnevno radimo, skautiramo, gledamo igrače i gledamo šta je nama prihvatljivo. Ima puno igrača koji su interesantni Partizanu, a koliko možemo sebi da priuštimo, to ćemo videti. Ali, kao što sam rekao, imamo kvalitetne igrače iz omladinske škole i to bi trebalo da bude baza za budućnost.

Navijače Partizana pre svega interesuje hoće li Mateus Saldanja ostati.

- Što se Saldanje tiče, mene interesuje da ova ekipa ostane na okupu. To je moja želja. Međutim, kako sada stvari stoje, Saldanja nije na prodaju. To je bitan igrač za nas i odluka kluba je da on ostane. On ostaje u Partizanu. Jedino, ako dođe neka ponuda koja ne može da se odbije, ali on ostaje u klubu za sada.

03:13

Ivica Kralj Partizan

Bonus video:

00:14

Trening fudbalera Partizana

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.