"GLUPI SKOTE! NE UZIMAJ MOJE IME U SVOJA PRLJAVA USTA" Brutalna reakcija najtraženijeg napadača današnjice
Viktor Osimen i Hviča Kvarachelija (levo), Foto: EPA/CIRO FUSCO

replika

"GLUPI SKOTE! NE UZIMAJ MOJE IME U SVOJA PRLJAVA USTA" Brutalna reakcija najtraženijeg napadača današnjice

Agent je hvalio svog "konja", ali i uvredio najboljeg strelca Serije A za 2022/23

Objavljeno: 09:52h
Nedeljko Đukić

Napoli ne liči na tim koji je prošle sezone relativno ubedljivo osvojio Seriju A u kojoj je sada tek deveti na polovini takmičenja. Trener Lućano Spaleti je otišao posle titule, zamenio ga je Rudi Garsija pa dobio otkaz, a pod Valterom Macarijem ekipa igra još gore i beleži još gore rezultate.

Jedan od razloga je svakako i situacija sa Viktorom Osimenom koji je prošle sezone bio najbolji strelac lige (Kapokanonijere) sa 26 pogodaka, a ove je dosad dao sedam golova, ali na samo 13 utakmica.

Nigerijac je imao problema sa povredama, sa Garsijom, ali i sa upravom kluba koja dugo nije znala da li će Osimen letos preći u Saudijsku Arabiju. Najbizarnije je bilo kada je Napoli na svojim zvaničnim stranicama na društvenim mrežama ismevao svog golgetera što je potpuno razbesnelo Osimena pa je pretio tužbom.

Na kraju je sve izglađeno i napadač je uoči svog 25. rođendana produžio ugovor sa klubom do leta 2026. sa otkupnom klauzulom od 130 miliona evra.

Viktor Osimen
foto: EPA/Federico Proietti

Sada je Osimen sa reprezentacijom Nigerije s kojom ga očekuje Afrički kup nacija, ali su i tamo do njega došle reči Mamuke Jugeli, nekadašnjeg gruzijskog fudbalera a sada agenta svog zemljaka i druge zvezde Napolija, Hviče Kvarachelije.

- Osimen je potpisao novi ugovor, ali da li zaista mislite da će celu karijeru provesti u Napoliju? Već vam mogu reći da će sledećeg leta otići u Saudijsku Arabiju - rekao je Jugeli pa dodao da njegov klijent to nikad ne bi uradio:

- Napoli mu je povećao platu, ali Hviča ne bi prihvatio takav transfer ni za milijardu evra. Radije bi igrao za Real Madrid, Bajern Minhen, Barselonu ili Mančester Siti. Kvarachelija ima različite ciljeve i preferencije.

Osimen je brutalno odgovorio Jugeliju putem svog Instagram storija:

- Dragi Mamuka Jugeli, ti si gomila prljavštine i sramota. Posramljen sam tvojim rezonovanjem. Glupi skote! Ne uzimaj moje ime u svoja usta! - napisao je Viktor Osimen.

Viktor Osimen
foto: Printscreen/Instagram/@victorosimhen9

Bonus video:

00:22

171. večiti derbi - slavlje fudbalera Partizana

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.