DŽAJIĆ OTKRIO ZAŠTO BEKENBAUEROV SIN NIJE PROŠAO PROBU NA MARAKANI: "Meni je bilo drago što je on izabrao Zvezdu"
Dragan Džajić, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

"mamac za publiku"

DŽAJIĆ OTKRIO ZAŠTO BEKENBAUEROV SIN NIJE PROŠAO PROBU NA MARAKANI: "Meni je bilo drago što je on izabrao Zvezdu"

Verovatno se konsultovao sa ocem, ali mislim, bio bi greh ovo što sam znao Bekenbauera da ne igra, rekao je predsednik FSS

Objavljeno: 13:21h

Dragan Džajić oprostio se od Franca Bekenbauera, a objasnio je i zašto Kajzerov sin Štefan nije prošao probu u Crvenoj zvezdi.

- Da, da, da. Oni liče ovako i po trčanju i svemu. Čovek je odigrao jednu trening utakmicu. Evo šta je razlog što nije ostao. U to vreme je došao Belodedić u Zvezdu, a to su iste pozicije. Prvo, meni je bilo drago što je on izabrao Zvezdu i što je hteo da igra u Zvezdi. Verovatno se konsultovao sa ocem, ali mislim, bio bi greh ovo što sam znao Bekenbauera da ne igra - rekao je Džajić za Telegraf.

Štefan i Franc Bekenbauer
Štefan i Franc Bekenbauerfoto: Teutopress / ullstein bild / Profimedia

Nastavio je u istom tonu.

- On je bio igrač koji je hteo da igra i da napreduje, ali mislim da se na toj poziciji upravo poklapao sa Belodedićem, a zna se ko je Belodedić, pa da se iz tog razloga nije zadržao. Inače, sve drugo je bilo... Da nije u tom trenutku došao Belodedić verovatno bi ga angažovali, jer on je u tom trenutku bio jedno veliko ime i mamac za publiku - zaključio je predsednik Fudbalskog saveza Srbije.

Bonus video:

03:51

DRAGAN DŽAJIĆ BORDIĆE CRVENO-BELE U NEMAČKOJ Legendarni fudbaler o Hofenhajmu, Zvezdi u LE, 163. večitom derbiju (KURIR TV)

(Espreso/Telegraf/S.P/Preneo:V.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.