DRAMA U ENGLESKOJ: Džek Griliš proživeo agoniju!
Griliš ne proživljava najbolje dane karijere, Foto: EPA/DAVID RAWCLIFFE

užas

DRAMA U ENGLESKOJ: Džek Griliš proživeo agoniju!

Griliš ne proživljava najbolje dane karijere

Objavljeno:

Nedavno, porodica fudbalera Mančester sitija, Džeka Griliša, postala je žrtva provalnika koji su upali u njihov dom dok je fudbaler bio na gostovanju protiv Evertona.

U trenutku provale u kući su se nalazili roditelji Griliša, dve sestre, brat i baka, koji su gledali utakmicu na televiziji.

Prema izvorima bliskim porodici, niko od članova porodice nije povređen, ali je situacija izazvala veliku paniku. Provala se desila dok su članovi porodice bili na kućnom posedu, a reakcija pasa koji su lajali upozorila ih je na sumnjive zvukove sa sprata.

Porodica je na vreme aktivirala alarm zahvaljujući reakciji pasa, što je brzo dovelo do dolaska policije i sprečavanja fizičkog napada. Nažalost, provalnici su uspeli da pobegnu pre nego što su uhapšeni, a tokom provala ukrali su nakit i satove u vrednosti od oko milion evra.

Ova situacija naglašava ranjivost fudbalera i njihovih porodica, posebno kada su odsutni zbog profesionalnih obaveza. Policija nastavlja s istragom kako bi identifikovala i uhvatila počinioce ovog zločina.

Bonus video:

00:29

Grobari obeležavaju godišnjicu smrti Ivana Perovića

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.