TEN HAG PREZADOVOLJAN POBEDOM I HOJLUNDOM: "Veruj i doći će"
Hojlund je postigao prvi gol u Premijer ligi, Foto: Oli SCARFF / AFP / Profimedia

preokret

TEN HAG PREZADOVOLJAN POBEDOM I HOJLUNDOM: "Veruj i doći će"

Junajted je uspeo da napravi jedan od najvećih preokreta u sezoni

Objavljeno:

Menadžer Mančester junajteda, Erik ten Hag, izrazio je pohvalu za igrača Rasmusa Hojlunda nakon pobede u preokretu protiv Aston Ville u Premier ligi.

Iako je Manchester United u utorak veče na Old Traffordu gubio sa 0:2, uspeo je da preokrene situaciju i pobedi, pri čemu je odlučujući gol postigao Hojlund u 82. minutu. Ovaj gol predstavlja prvi pogodak Hojlunda za Mančester junajted od kada je letos došao iz Atalante za transfer vredan 72 miliona funti.

"U više navrata sam razgovarao sa njim. Istakao sam da je mnogo golova postigao za reprezentaciju Danske, da je davao golove u Ligi šampiona i pokazao šta može. Rekao sam mu: 'Veruj i doći će'. Siguran sam, kada je stigao prvi gol, da će ih biti više", rekao je Ten Hag, preneo je Skaj.

Na pitanje da li je uticalo na samopouzdanje Hojlunda to što do sada nije postigao gol, trener je odgovorio potvrdno.

"Naravno, kada napadači ne postižu golove to je uvek problem, ali on ima jak karakter i uvek je odlučan. Ima ono što je potrebno napadaču, a kada neprestano radiš, golovi će doći. Konačno, jedan jeste", naveo je Ten Hag.

Utakmica protiv Aston Vile je prva Junajtedova otkako je pre tri dana saopšteno da je britanski milijarder Džim Retklif kupio 25 odsto kluba.

"Mislim da je pozitivno to što ulaze u klub. Ineos ima mnogo iskustva na najvišem nivou sporta - Formula 1, biciklistički tim, fudbalski klubovi. Oni nam mogu pomoći da ostvarimo ciljeve. Oni žele da rade sa nama, a mi želimo da radimo sa njima", naveo je holandski trener.

Bonus video:

00:29

Grobari obeležavaju godišnjicu smrti Ivana Perovića

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.