"NEMA NIŠTA LEPŠE OD IGRA SA DRUGARIMA!" Suarez i Mesi ponovo zajedno (FOTO)
Lionel Mesi i Luis Suarez u Barseloni, Foto: EPA/Peter Powell

ZVANIČNO

"NEMA NIŠTA LEPŠE OD IGRA SA DRUGARIMA!" Suarez i Mesi ponovo zajedno (FOTO)

Urugvajac potpisao jednogodišnji ugovor i opet će igrati sa bivšim saigračem iz šestogodišnje epizode u Barseloni

Objavljeno:

Posle Serhija Busketa i Đordija Albe, Lionel Mesi je doveo još jednog najboljeg druga sa kojim je ispisao istoriju u Barseloni.

Novi fudbaler Inter Majamija postao je Luis Suarez (36) koji je potpisao jednogodišnji ugovor, a došao je kao najbolji igrač brazilske lige.

Urugvajac je kao kapiten Gremija imao 26 golova i 17 asistencija, a sa Leom je delio svlačionicu na starom Nou kampu od leta 2014. do leta 2020. godine.

- Veoma sam srećan i uzbuđen što ću prihvatiti ovaj novi izazov sa Interom iz Majamija. Jedva čekam da počnem, spreman sam da radim na tome da san o osvajanju titule sa još jednim klubom psotane stvarnost. Optimista sam u pogledu toga šta možemo da postignemo zajedno. Daću sve od sebe da obradujem ove sjajne navijače o kojima sam toliko slušao dok nosim boje Inter Majamija. Radujem se ponovnom okupljanju sa sjajnim prijateljima i igračima. Takođe, nestrpljiv sam da upoznam svoje nove saigrače - rekao je Suarez.

Klub sa Floride potpis "El Pistolera" najavio je fotografijom četvorice dečaka u dresovima sa prezimenima Buskets, Alba, Mesi i Suarez.

Takođe, kao opis stajala je poruka: "Nema ništa lepše od igre sa drugarima."

Bonus video:

02:15

PROMOCIJA U AMERICI: Lionel Mesi predstavljen kao pojačanje Majamija

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.