SAMO JEDAN IGRAČ ZVEZDE STAO PRED KAMERE: Oštrili se pred derbi, pa im maca pojela jezik!
Fudbaleri Zvezde, Foto: Starsport

muk

SAMO JEDAN IGRAČ ZVEZDE STAO PRED KAMERE: Oštrili se pred derbi, pa im maca pojela jezik!

Teški dani za crveno-bele

Objavljeno: 22:02h

Neki fudbaleri Crvene zvezde su imali optimistične i pomalo provokativne izjave pred 171. večiti derbi, ali su nakon poraza od Partizana ostali bez teksta.

Osim poraza u Humskoj i izgubljene jesenje titule šampiona Srbije doživeli su i da ih navijači oteraju u svlačionicu, a potom su napustili stadion bez želje da sumiraju utiske pred medijima.

Pored trenera Baraka Bahara koji je sada već bivši, jedino je Uroš Spajić smogao snage da se obrati javnosti.

Duel Spajića i Saldanje
Duel Spajića i Saldanjefoto: Starsport

- Hm, šta je bio problem? Iskreno, nažalost, derbi je utakmica koju uglavnom odlučuju detalji. Mi smo u prvom poluvremenu imali neke šanse kao i oni, eto taj penal su imali, tu je bio naš pad koncenntracije, bili smo nesmotreni i primili smo gol. Imali smo taktičkih problema u prvom poluvremenu, mnogo prostora smo im ostavili u sredini... Nije bilo kako treba, dali smo im samopouzdanje, oni su počeli da veruju, igrali su hrabro. Drugo poluvreme slična priča... Jednostavno nismo igrali na našem nivou, podbacili smo, nismo bili na nivou derbija, nismo igrali hrabro i jako. Primili smo onda i drugi gol, posle toga je bilo teško. Pokušali smo, ostaje žal i žao mi je zbog navijača koji su došli da nas bodre. Odgovornost je svačija, ali idemo dalje, nije kraj, nije smak sveta. Podbacili smo, treba da podvučemo crtu. Razočaravajuće je što nismo bili na nivou u derbiju. Idemo dalje - rekao je Spajić.

Bonus video:

00:22

171. večiti derbi - delije oterale igrače Crvene zvezde

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.