LAPORTA UVERAVA: Feliks i Kanselo su u našim planovima!
Barsa mora pre toga da reši finansijsku situaciju, Foto: EPA/Andreu Dalmau

transferi

LAPORTA UVERAVA: Feliks i Kanselo su u našim planovima!

Barsa mora pre toga da reši finansijsku situaciju

Objavljeno: 17:21h

Barselona izražava želju da zadrži Žoao Kansela i Žoao Feliksa na Kamp Nou i nakon isteka njihovih trenutnih pozajmica. Ipak, s obzirom na finansijske izazove s kojima se klub suočava, ostvarivanje ovog cilja moglo bi biti teško.

Predsednik kluba, Đoan Laporta, izneo je svoje želje u vezi s tim pitanjem, ali istovremeno svestan izazova koje klub ima u rešavanju trenutne finansijske situacije. Klub aktivno istražuje opcije kako bi pronašao održivo rešenje za zadržavanje ovih igrača.

"Agent koji predstavlja obojicu i njihovi matični klubovi upoznali su nas sa ciframa koje bi trebalo da ispoštujemo kako bismo ih doveli u Barselonu trajno", rekao je Laporta.

Kanselo je pod ugovorom sa Mančester sitijem, a Felik sa Atletikom iz Madrida.

"Zainteresovani smo za obojicu, ne da budu na pozajmici, već trajno deo našeg kluba. Videćemo kako stvari napreduju u tom smeru, potpisivanje će doći na red u pravi čas. Mislim da su Kanselo i Feliks slučajevi gde će na kraju sve uključene strane biti zadovoljne", obećao je Laporta.

Za sada, španski mediji prenose da Barselona pokušava da izdejstvuje novu pozajmicu za Feliksa, a da smanji cenu Kansela u pregovorima sa Sitijem sa 25 na 15 miliona evra.

Bonus video:

00:48

Nemanja Vidić igrao povređen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.