ARSENAL SRUŠIO BRAJTON ZA PRVO MESTO: Vila posle preokreta izbila u sam vrh!
Posle poraza od Vile, izabranici Mikela Artete su se vratili na pobedničku stazu, Foto: EPA/ANDY RAIN

premijer liga

ARSENAL SRUŠIO BRAJTON ZA PRVO MESTO: Vila posle preokreta izbila u sam vrh!

Pobedu je zabeležio i Vest Hem

Objavljeno:

Fudbaleri Arsenala su se, barem privremeno, vratili na vrh tabele u Premijer ligi pobedom nad Brajtonom rezultatom 2:0 na Emiretsju.

Igrači Mikela Arteta su postigli dve ključne golove u drugom poluvremenu, prvi u 53. minutu kada je Gabrijel Žezus postigao gol glavom, a drugi u 87. minutu kada je Kai Haverc bio precizan posle odlične akcije Eduarda Nketieja.

Aston Vila je nastavila svoj sjajan niz mečeva u Premijer ligi, ostvarivši preokret protiv Brentforda na gostovanju rezultatom 2:1. Brentford je poveo golom Luisa Potera u 45. minutu, ali je Aston Vila uspela da izjednači u 77. minutu preko Morena, a potom i da postigne pobedonosni gol u 85. minutu preko Olija Votkinsa. Brentford je bio s desetoricom igrača od 71. minuta nakon isključenja Bena Mija.

Vest Hem je bio ubedljiv protiv Vulverhemptona kod kuće, pobedivši rezultatom 3:0. Lukas Paketa je imao tri asistencije, a Mohamed Kudus je postigao oba gola za Vest Hem u 22. i 32. minutu. Džerod Bouven je potvrdio pobedu svojim golom u 74. minutu.

Bonus video:

00:48

Nemanja Vidić igrao povređen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.