NEDELJKOVIĆ U ZVEZDI DO 2027: "Želje su jasne - pobeda u derbiju i dupla kruna!"
Kosta Nedeljković, Foto: X/FK Crvena zvezda

zacrtao sledeći cilj

NEDELJKOVIĆ U ZVEZDI DO 2027: "Želje su jasne - pobeda u derbiju i dupla kruna!"

Nisam još uvek ni svestan toga da sam protiv igrača koje sam do skora gledao na televiziji sada igrao - istakao je Kosta Nedeljković

Objavljeno:

Kao što je najavljeno, mladi desni bek Crvene zvezde, Kosta Nedeljković (18), produžio je ugovor sa šampionom Srbije do 2027. godine.

Crveno-beli su potvrdili vest na svom sajtu, a Nedeljković je izrazio veliko zadovoljstvo zbog potpisa.

- Ponosan sam zbog produžetka ugovora i zahvalio bih se upravi kluba, kao i treneru na ukazanom poverenju. Nadam se da im to odnosom prema radu, ali i igrama na terenu vraćam. Sigurno je da sam mnogo zreliji kao igrač i čovek u odnosu na jul kada sam prethodni put potpisivao ugovor sa Zvezdom.

- Mnogo sam napredovao, i zahvalnost tome dugujem starijim saigračima iz prvog tima koji su me odlično prihvatili. Ipak, i tada, kao i sada, imam samopouzdanje, verujem u sebe još više, usled tog iskustva igranja u prvom timu, pa i Ligi šampiona. Nisam još uvek ni svestan toga da sam protiv igrača koje sam do skora gledao na televiziji sada igrao. No, sem poštovanja ništa drugo nisam imao za njih. Na terenu bez straha i uvek borba za Zvezdu - rekao je Nedeljković pa se zahvalio i svojoj porodici na podršci:

- Zahvalio bih se i svojoj porodici, roditeljima, bratu i sestri. Izdvojio bih starijeg brata Lazara, mislim da sam sa njim najviše povezan i on je neko na koga se ugledam u životu. Što se tiče želja, one su jasne - pobeda u derbiju i dupla kruna na kraju sezone - istakao je Kosta Nedeljković.

Sportski direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela, deli zadovoljstvo svog desnog beka.

- Veoma je važan Nedeljkovićev potpis za nas jer uvek napominjemo da nam je drago kada neko ko je prošao Zvezdinu školu obnovi ugovor i dobije novo poverenje kluba. Kosta je prošle godine u ovo vreme nastupao za omladince, a zatim prešao u Grafičar. Tokom ovog leta je priključen prvom timu i već je odigrao veliki broj utakmica u prvenstvu i Ligi šampiona, te zaslužio novi ugovor - naveo je Mrkela.

On je istakao da se nada da će Nedeljković dugo ostati u Crvenoj zvezdi.

- Meni je drago što smo konačno iz Omladinske škole dobili pravog desnog beka. To je deficitarna pozicija, a Kosta je pokazao da ima kvalitet da bude vrhunski desni bek koji će Zvezdi i srpskom fudbalu dugo godina biti oslonac. Milina je bila gledati ga na terenu kako sa velikim samopouzdanjem i hrabrošću preuzima odgovornost u tim godinama. To se retko sreće. Svi imamo posebna osećanja kada su Zvezdina deca u pitanju, a siguran sam i to Kosta oseća kada su u pitanju klub i navijači, te da će još dugo godina biti naš važan igrač - rekao je Mrkela.

Bonus video:

08:49

ZVEZDA ODAVNO NIJE IMALA TAKVOG IGRAČA, DAO JE DUŠU JUČE Eksperti saglasni: Klub ima budućnost, ali mladi NE ZNAJU AZBUKU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.