ALEGRI O VLAHOVIĆU: "Mora da ostane miran i nastavi da radi"
Juventus je napravio kiks u domaćem prvenstvu, Foto: EPA/ LUCA ZENNARO

pODRŠKA

ALEGRI O VLAHOVIĆU: "Mora da ostane miran i nastavi da radi"

Juventus je napravio kiks u domaćem prvenstvu

Objavljeno:

Trener Juventusa, Masimilijano Alegri, podelio je svoje utiske nakon meča sa Đenovom, istakavši i nekoliko reči o srpskom napadaču Dušanu Vlahoviću.

"Stara dama" je odigrala nerešeno protiv Đenove u gostima, rezultatom 1:1.

Juventus je poveo u 28. minutu golom Federika Kijeze sa bele tačke, dok su izabranici Alberta Đilardina izjednačili preko Gudmunsona u 48. minutu.

Alegri je nakon meča istakao da nije lako igrati protiv Đenove.

"Nije bilo lako igrati protiv Đenove. Bila je to dobra igra, ali morate da napredujete: da biste ostali na vrhu, morate biti efikasniji u povoljnim situacijama. Protivnik mora biti ubijen, dobijate priliku protiv njega i dao si gol. Trebalo je da budemo jasniji u finalu i da pravimo manje grešaka.Ali to je važan poen, hajde da nastavimo pozitivan niz.Hajde da razmislimo o Frozinoneu,zadovoljan sam učinkom čak i ako smo na 1-1 Imao loptu od Kijeze, trebalo je da budemo zli. Ali ovo je fudbal", rekao je Alegri.

Kijeza je bio precizan sa bele tačke, a njemu je izvođenje jedanaesterca prepustio Vlahović, kojem to u poslednje vreme i ne ide najbolje.

"Izbor trenera? Ne, Vlahović je dao loptu Kijezi i vidi se da nije bio smiren. Čak i danas se stavio na raspolaganje, mora da ostane miran i nastavi da radi", rekao je Maks, a potom dodao:

“Dušan i Federiko su na početku sezone postigli neke veoma bitne golove za nas, onda su imali mali period krize pa su se drugi istakli golovima. Najvažnija stvar je da nastave da igraju za tim i siguran sam da će iz takve igre doći i golovi”. Trener Juventusa je prokomentarisao i suđenje Davida Mase.

"Masa je sudio dobar meč. Veoma sam srećan, onda nikada ne osuđujem jer to nije deo mog posla. VAR je subjektivno sredstvo, kao što sam već rekao pre mnogo godina ‘Sudije se moraju prepustiti da sude’. Bili smo lagani, ali Ekuban je odigrao važnu utakmicu. Razočarujuće je jer kada imate važne prilike morate da postignete gol", zaključio je Alegri.

Bonus video:

00:48

Nemanja Vidić igrao povređen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.