Počelo je suđenje Mamiću! Pale su mnoge oštre reči, a opužnica je više nego ozbiljna! (FOTO)
Foto: Beta

biće ovde svašta

Počelo je suđenje Mamiću! Pale su mnoge oštre reči, a opužnica je više nego ozbiljna! (FOTO)

- Shvatam šta mi se stavlja na teret, ali ne razumem optužnicu, nisam je slušao jer je to jedna najodvratnija i najgnusnija laž
Objavljeno:

Počelo je suđenje decenije u hrvatskom sportu. Zdravko Mamić i njegov brat Zoran, bivši prvi čovek Dinama i nekadašnji trener hrvatskog šampiona odbacili su u sudu u Osijeku optužbe da su oštetili klub za ukupno 15.500.000 evra.

U istom postupku sudi se bivšem direktoru Dinama Damiru Vrbanoviću, izvršnom direktoru Hrvatskog fudbalskog saveza, i porezniku Milanu Pernaru.

- Shvatam šta mi se stavlja na teret, ali ne razumem optužnicu, nisam je slušao jer je to jedna najodvratnija i najgnusnija laž - rekao je Zdravko Mamić, pošto mu je pročitana optužnica koja ga tereti da je iz Dinama izvukao najmanje 6.900.000 evra, a njegovog brata Zorana Mamića 5.000.000.

foto: AP

Na sudjenje u Županijskom sudu u Osijeku došli su svi optuženi osim Zorana Mamića, koji je bio službeno sprečen, ali će se, kako su rekli njegovi advokati, odazvati na druge rasprave, preneli su hrvatski mediji.

Protiv četvorice optuženih istraga je pokrenuta pre skoro dve godine, a zbog toga su bili u pritvoru iz kojeg su pušteni pošto su uplatili kaucije da se brane sa slobode.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.