LUDA ZAVRŠNICA LIGE ŠAMPIONA: Barsa se obrukala, PSŽ umalo ispao!
Dortmund je obezbedio plasman u narednu fazu, Foto: Eleanor Hoad / Shutterstock Editorial / Profimedia

liga šampiona

LUDA ZAVRŠNICA LIGE ŠAMPIONA: Barsa se obrukala, PSŽ umalo ispao!

Zanimljivo veče u odlučujućim mečevima Lige šampiona

Objavljeno: 00:08h

U završetku grupne faze Lige šampiona, plasman u narednu rundu su obezbedile ekipe Atletiko Madrida, Lacija, Borusije Dortmund, Pari Sen Žermena, Mančester sitija, Lajpciga, Barselone i Porta.

U Ligu Evrope su se plasirali Fejnord, Milan, Jang Bojs i Šahtjor Donjeck. Ispali su Seltik, Njukasl, Crvena zvezda i Antverpen.

Dan ranije, u nokaut fazu Lige šampiona su se plasirali Bajern Minhen, Kopenhagen, Arsenal, PSV Ajndhoven, Real Madrid, Napoli, Real Sosijedad i Inter.

U Ligi Evrope nastavljaju Galatasaraj, Lens, Braga i Benfika. Iz takmičenja su ispali Mančester junajted, Sevilja, Union Berlin i Salcburg.

Pre večerašnjih mečeva bilo je jasno da će Atletiko i Lacio iz Grupe E proći dalje, a Atletiko je osigurao prvo mesto pobedom u međusobnom duelu.

U Grupi F, PSŽ je zauzeo drugo mesto uz neizvesnost do poslednje sekunde, dok je Milan završio treći nakon preokreta protiv Njukasla.

Grupa G je bila unapred poznata, s Mančester sitijem i Lajpcigom u nokaut fazi, dok je Jang Bojs osigurao mesto u Ligi Evrope.

U Grupi H, Porto je pobedom nad Šahtjorom osigurao prolaz, dok će Šahtjor nastaviti u Ligi Evrope. Barselona je zauzela prvo mesto, a Antverpen je ispao.

Bonus video:

01:51

Kovačić posle pobede nad Zvezdom

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.