"IMA SVE, A ZADOVOLJIO SE DEBELOM DEVOJKOM?" Ovo je BOLESNO, vređali izabranicu najskupljeg fudbalera na Ostrvu!
Loren Fraje i Deklan Rajs, Foto: Instargram/@laurenfryer_

strašno

"IMA SVE, A ZADOVOLJIO SE DEBELOM DEVOJKOM?" Ovo je BOLESNO, vređali izabranicu najskupljeg fudbalera na Ostrvu!

Jedan korisnik društvene mreže X je izvređao devojku Deklana Rajsa koji je letos plaćen 100 miliona funti u rekordnom britanskom transferu

Objavljeno: 15:27h

Arsenal je na gostovanju Aston Vili doživeo drugi poraz u Premijer ligi, takođe rezultatom 0:1 kao prvi na gostovanju Njukaslu.

I sada su sudije na terenu, ali i u VAR sobi skrojile rezultat pošto je u drugom poluvremenu najpre nekažnjen ostao faul nad Gabrijelom Žezusom u šesnaestercu Vile, a onda je Dijego Karlos dobio samo žuti karton za namerno udaranje laktom Edvarda Nketije.

Sve je kulminiralo u 90. minutu kada je Kai Haverc dao gol za izjednačenje, a sudije ga poništile jer je navodno igrao rukom, iako je snimak pokazao da je Metju Keš prethodno više puta igrao rukom i da je Arsenal trebalo da dobije penal, ako se gol već ne priznaje.

U svakom slučaju, "Tobdžije" su na kraju osatle praznih ruku i morale da prepuste lidersku poziciju Liverpulu, a Deklan Rajs je odigrao relativno lošu partiju, verovatno najmanje ubedljivu otkako je letos u rekordnom transferu stigao na stadion Emirejts (100 miliona funti plus pet na bonuse).

Na sve to i nepravedan poraz u Birmingemu, vezista je dočekao negativne komentare na društvenim mrežama, ali ne upućene njemu već njegovoj devojci Loren Frajer!

Jedan korisnik društvene mreže X je brutalno izvređao izabranicu Deklana Rajsa.

- Deklan Rajs je multimilioner, atletski građen, elitni fudbaler visok 185 cm, a ipak se zadovoljio debelom belom devojkom. Više ne razumem ovaj svet - napisano je u objavi koja je nekoliko sati kasnije izbrisana, ali...

Ovaj tvit je privukao mnogo pažnje, a da stvar bude gora, mnogi su bili saglasni sa ovim mišljenjem. Nije im palo na pamet dda je to možda dokaz da Rajs nije klasična fudbalska zvezda koja želi samo da se "ukrasi" nekom lepoticom već ceni neke vrednije stvari.

Deklan i Loren su u ljubavi još iz srednjoškolskih dana, a imaju i sina Džada.

Fudbaler Arsenala počeo je profesionalnu karijeru u dresu Vest Hema, nakon što je godinama bio omladinac Čelsija. Na početku nije zarađivao mnogo, a Loren mu je uvek bila najveća podrška u karijeri. On joj je veran i sada, kada ima platu od preko 12 miliona evra po sezoni. Dok pojedinci vređaju Loren na društvenim mrežama, Deklan Rajs joj pokazuje ljubav tako što joj povremeno otpeva neku ljubavnu pesmu.

Standings provided by Sofascore

Bonus video:

02:27

ŠTA TI SE DESILO, ZAŠTO SI DEBELA? Aleksandra Mladenović priznala da su je kolege PROZIVALE zbog izgleda

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.