ZVEZDA IZNAD SVIH: Vidić otkrio najveće tajne karijere i setio se tragedije koja mu je otkinula parče duše! (VIDEO)
Foto: Profimedia

zamalo da ode u liverpul

ZVEZDA IZNAD SVIH: Vidić otkrio najveće tajne karijere i setio se tragedije koja mu je otkinula parče duše! (VIDEO)

Pričao je kako je preživeo bombardovanje, ali i kako ga je Rafa Benitez zvao lično i preko žene pokušao da ga ubedi da pređe u Liverpul
Objavljeno:

- Obožavam tu pesmu. Ne vređa me, jer znam da nisam ubica, kao što nije ni srpski narod. U početku, nisam ni čuo, ni razumeo šta mi pevaju, jer sam na terenu koncentrisan samo na fudbal. Kada su mi rekli, bio sam oduševljen. Imao sam odličan odnos sa navijačima koji su uvek bili uz mene. Bili su strpljivi. Dolazim iz zemlje gde ti navijači zvižde ako ne pobediš tri utkamice za redom.

Neizostavan deo njegove karijere jesu u dueli sa Didijeom Drogbom sa kojim je vodio skoro bukvalno pa ratove na fudbalskom terenu. Onaj legendarni, koji se pamti, bio je u finalu Lige šampiona u Moskvi, kada je bivši napadač Čelsija zaradio isključenje zbog našeg asa.

- Na terenu sam imao i “razgovor” sa Didijeom Drogbom, koji je posle toga bio isključen. Pokušao je da me udari, a ja sam se upitao: “Čoveče, šta to radiš?”. Onda sam ja krenuo prema njemu, Bio sam glup, kao i on. Posle duela u Moskvi, nikada više nismo razgovarali. Mislim da je Drogba bio najbolji napadač kojeg sam čuvao. Dobri su i Aguero, i Suarez, i Tores, ali Didije je vukao jače od svih.

Deo života o kome pričaju svi srpski sportisti koji su postali svetska imena jeste i bombardovanje naše zemlje 1999. godine, a Vidić i dalje ima uspomene na tih 78 dana pakla u kome je bila naša zemlja.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.