PETARDA U KUPU BILA POZIV ZA RUŠENJE SVETSKOG REKORDA: Navijači Zvezde u subotu svedoče istoriji?!
Fudbaleri Crvene zvezde imaju priliku da sruše svetski rekord Reala, Foto: FK Crvena zvezda

istorijski dan

PETARDA U KUPU BILA POZIV ZA RUŠENJE SVETSKOG REKORDA: Navijači Zvezde u subotu svedoče istoriji?!

Fudbaleri Crvene zvezde protov Mladosti mogu da ostvare istorijski rezultat i prestignu slavni Real Madrid čiji niz je trajao od 1957. do 1965. godine

Objavljeno: 12:01h

Fudbaleri Crvene zvezde su u sredu protiv Radničkog iz Niša rutinski izborili plasman u četvrtfinale Kupa Srbije, a u subotu takođe na svom stadionu "Rajko Mitić" vraćaju se prvenstvu duelom sa Mladosti iz Lučana i imaće poseban motiv.

Utakmica 18. kola Superlige Srbije je na programu u subotu od 16 časova, a crveno-beli imaju priliku da sruše svetski rekord i nađu se ispred Real Madrida sa 122 utakmice bez poraza na domaćem terenu u nacionalnom prvenstvu.

Izabranici Baraka Bahara su bili izuzetno raspoloženi protiv Nišlija, u prilog tome govori i činjenica da se pet različitih fudbalera upisalo u listu strelaca, a prikazano izdanje je pravi poziv navijačima da u subotu dođu na Marakanu i svedoče obaranju svetskog rekorda.

FK Crvena zvezda
foto: Starsport

Fudbaleri Zvezde su niz započeli još 30. aprila 2017. godine, kada su pobedili (2:0) Vojvodinu golovima sadašnjeg prvotimca Gelora Kange, kao i Srđana Plavšića. Do sada su crveno-beli vezali 121 utakmicu bez poraza na stadionu „Rajko Mitić“ u domaćem prvenstvu, a ostvaren je bilans od: 109 pobeda i 12 remija uz gol razliku - 336:53.

U subotu mogu da ostvare istorijski rezultat, prestignu slavni Real čiji niz je trajao od 1957. do 1965. godine i zauzmu prvu poziciju sa serijom od 122 meča bez poraza na svom stadionu koji je postao neosvojiva tvrđava za domaće rivale.

Bonus video:

00:43

Zvezda odradila trening u Bernu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.