BOMBA: Zvezda sprema smenu Bahara, našla je naslednika?!
Sprema se rastanak? Zvezdan Terzić i Barak Bahar, Foto: Starsport©

veliko ime

BOMBA: Zvezda sprema smenu Bahara, našla je naslednika?!

Navodno je finansijski razlog jedini koji i dalje drži Bahara na klupi Zvezde

Objavljeno: 12:46h

Barak Bahar je nedavno javno dobio poverenje uprave Crvene zvezde, ali je u međuvremenu ostao i bez šansi da odvede klub u nokaut fazu Lige Evrope.

Douše, izraelski trener je smanjio zaostatak za Partizanom u Superligi Srbije na tri poena, ali aktuelni šampion ne briljira, pa se i dalje spekuliše o mogućem odlasku stručnjaka iz Ljutice Bogdana.

Sport klub prenosi da će Bahar sigurno ostati do kraja prvog dela sezone, ali da bi onda mogao da bude smenjen, a navode i potencijalnog naslednika.

To bi trebalo da bude Željko Buvač, nekadašnji pomoćnik Jirgena Klopa u Majncu, Borusiji Dortmund i Liverpulu, a trenutno sportski direktor moskovskog Dinama.

Željko Buvač
foto: EPA/Peter Powell

Navodi se i da je finansijski razlog jedini koji i dalje drži Bahara na klupi Zvezde, a definitivna odluka zavisiće i od 171. prvenstvenog večitog derbija koji se igra 20. decembra.

Ako projekat sa Baharom ne uspe, Zvezdan Terzić i Marko Marin koji donose odluku su se opredelili za Srbina iz Prijedora, a nikako za povratak Vladana Milojevića, navodi se.

Bonus video:

00:43

Zvezda odradila trening u Bernu

(Espreso/Sport klub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.