"DRAGI JE DOBRO!" Nebojša Gudelj podelio dobru vest i otkrio šta predstoji njegovom sinu nakon 2 ZASTOJA SRCA!
Nebojša Gudelj, Foto: Printscreen/youtube/NAC Breda

laknulo mu

"DRAGI JE DOBRO!" Nebojša Gudelj podelio dobru vest i otkrio šta predstoji njegovom sinu nakon 2 ZASTOJA SRCA!

Izašao je iz bolnice i zajedno sa ekipom otputovao za Kordobu - otkrio je Nebojša Gudelj

Objavljeno:

Nebojša Gudelj, bivši fudbaler Partizana i fudbalski agent, oglasio se povodom zdravstvenog stanja svog mlađeg sina Dragiše.

Dragi Gudelj je u subotu po drugi put za sedam meseci doživeo zastoj srca na utakmici, ali je srećom zahvaljujući ICD aparatu (defibrilator) ovoga puta sve bilo manje strašno nego u martu, ali ipak izrazito potresno.

Dragišin stariji brat, reprezentativac srbije Nemanja Gudelj, otkrio je da je razgovarao sa fudbalerom Kordobe, a i Nebojša Gudelj je potvrdio da je sve u redu sa njegovim mlađim sinom.

- Dragi je dobro, oni su juče posle prvenstvene utakmice u Melilji gde su igrali, otišli u bolnicu kako bi uradili testove, i sve je bilo u redu. Izašao je iz bolnice i zajedno sa ekipom otputovao za Kordobu. On će sledećih nekoliko dana u Kordobi uraditi specijalne dodatne kontrole kod istog doktora kod kog je bio i prvi put. U narednom periodu će uraditi analize i biće fokusiran samo na oporavak, kasnije ćemo videti - kazao je Nebojša u razgovoru za Kurir.

Bonus video:

02:16

GUDELJ PRIPREMIO VERIDBU IZ SNOVA NA IBICI! Prsten od belog zlata sa dijamantom, KADA ČUJETE CENU ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.