ZAHID DONEO POBEDU PARTIZANU: Crno-beli došli do trijumfa u završnici meča! (VIDEO)
Partizan slavio protiv Vojvodine, Foto: Starsport©

pobeda

ZAHID DONEO POBEDU PARTIZANU: Crno-beli došli do trijumfa u završnici meča! (VIDEO)

Izabranici Igora Duljaja savladali Vojvodinu

Objavljeno: 17:42h

Fudbaleri Partizana savladali su Vojvodinu na svom terenu rezultatom 3:1 u okviru 17. kola Superlige Srbije.

Pred sam meč, Partizan je doživeo neočekivani udarac kada se povredio Svetozar Marković, koji je bio planiran za startnu postavu. Umesto njega, mesto u prvih 11 zauzeo je Siniša Saničanin.

U uvodnim minutima meča, obe ekipe su ispitivale snage, a prve velike prilike nisu se pojavile sve do 22. minuta. Tada je Partizan pripretio iz kontranapada, gde je Antić šutirao prema drugoj stativi, a Kalulu zakasnio sa ubacivanjem lopte u praznu mrežu.

Partizan je zatim dominirao, stvarajući šanse pred golom Vojvodine, ali je golman Carević briljirao, uspešno braneći udarce Zahida, Saldanje, Kalulua i Kanutea.

U drugom poluvremenu, obe ekipe su unapredile dinamiku igre. Partizan je poveo u 53. minutu kada je Kanute postigao gol nakon što je Nathov udarac bio blokiran.

Međutim, Vojvodina je uzvratila u 65. minutu kada je Saldanja imao izglednu priliku, ali je šutirao pravo u golmana Carevića. Samo dva minuta kasnije, ova propuštena prilika kažnjena je kada je Uroš Nikolić glavom izjednačio rezultat.

U završnici meča, kada je delovalo da će doći do deljenja bodova, Zahid se najbolje snašao u gužvi pred golom i postigao gol za novo vođstvo u 88. minutu.

U nadoknadi vremena Giorbelidze je skrivio penal nad Saldanjom, koji je i preuzeo ogovornost i stavio tačku na trijumf crno-belih.

U narednom kolu, Partizan će igrati protiv Radničkog iz Niša, dok će Vojvodina dočekati Napredak.

Bonus video:

00:14

Atmosfera ispred Arene pred meč Partizan - Crvena zvezda


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.