LJAJIĆ OTKRIO: Evo u kojem klubu NASTAVLJA karijeru!
Adem Ljajić u prodoru, Foto: Starsport©

dominira

LJAJIĆ OTKRIO: Evo u kojem klubu NASTAVLJA karijeru!

Adem iskreno o svojim partijama i daljim planovima

Objavljeno: 14:27h

Fudbaleri Novog Pazara pružaju fantastične partie ove sezone.

Pazaci su u proteklom kolu Superlige Srbije deklasirali Radnički u Kragujevcu rezultatom 4:0, a najbolji na terenu na tom mečio bio je Adem Ljajić.

- Teško vreme, teška utakmica. Mislim da je bilo zanimljivo za gledanje, iako nije lako igrati u takvim uslovima. Napravili smo veliki posao kao tim na nezgodnom gostovanju dobroj ekipi, koja je imala niz pobeda. Znali smo da neće da bude lako, ali verovali smo u sebe. Verovali smo u našu igru i odnos prema obavezama na terenu. Kao posledica došao je željeni rezultat, koji smo svi do jednog priželjkivali i nadali mu se - rekao je Ljajić o utakmici za "Mozzartsport".

O svojoj igri kaže sledeće.

Adem Ljajić sa loptom
Adem Ljajić sa loptomfoto: Starsport©

- Iskreno, moj nivo... Nisam od onih koji vole da pričaju o sebi. Uvek više pričam o ekipi, koja je najbitnija. Ispred je pojedinca, a može da izbaci nekoga da reši utakmicu. Zadovoljan sam, baš sam zadovoljan svojim izdanjima u poslednje vreme. Podigao sam nivo forme, igre. Pre svega sam se poboljšao po pitanju kondicije, mogu više da dam. Na dobrom sam putu, ali mislim da mogu još više. Ustvari, znam to. Kako bude vreme odmicalo, trebalo bi da bude sve bolje i bolje.

On je potom otkrio da će i ove zime, najverovatnije, ostati u Novom Pazaru.

- Sad sam još više ubeđen da sam uradio pravu stvar. Nisam se nadao da ćemo imati ekipu na ovako visokom nivou. Nisam ranije bio u prilici da pratim igre Novog Pazara, nisam ni imao vremena. Kad sam video o čemu se radi, znao sam da je dolazak ispravan potez. Pričao sam o tome i ranije, to je bio moj san. Drago mi je što je tim ovako dobar, što ima euforije, što je ceo grad uz nas, što su navijači iz nas, što uprava radi jako ozbiljan i kvalitetan posao, što su nam pružili sve neophodno kako bismo dali maksimum na terenu. Mislim da sam pogodio, a stvarno ne razmišljam o eventualnom transferu u drugi klub. Zima je pred nama, videćemo šta će da bude. Mislim da ću da ostanem u Novom Pazaru.

Bonus video:

01:27

SVE OSIM UBEDLJIVE POBEDE NEĆE BITI USPEH SRBIJE! Đurović i Bjelinić o borbi za Evropsko prvenstvo: Ovo je dobro za naš fudbal!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.