NAJOMRAŽENIJI SUDIJA U SRBIJI DOŽIVEO TEŠKU POVREDU: Žestoko je oštetio našu reprezentaciju!
Brih je u tom meču oštetio Srbiju, Foto: Starsport©

loša sreća

NAJOMRAŽENIJI SUDIJA U SRBIJI DOŽIVEO TEŠKU POVREDU: Žestoko je oštetio našu reprezentaciju!

U Srbiji je postao poznat široj javnosti tokom Svetskog prvenstva 2018. godine

Objavljeno:

Nije često da sudija doživi povredu tokom utakmice u kojoj vrši arbitriranje, ali kada se to dogodi, obično nije bezazleno. Sličnu sudbinu doživeo je iskusni Feliks Brih.

Tokom utakmice između Ajntrahta iz Frankfurta i Štutgarta u Bundesligi koja je odigrana u subotu, Brih se povredio kada je nezgodno stao, odmah hvatajući za koleno.

Bilo je očigledno da neće moći da nastavi s obavljanjem svojih dužnosti, te ga je zamenio četvrti sudija Patrik Švengers.

Prema izveštajima nemačkih medija, Brih je navodno povredio prednje ukrštene ligamente kolena, što bi moglo označiti i kraj njegove sudijačke karijere, s obzirom da već ima 48 godina.

Brih se od 2021. godine više ne nalazi na FIFA listi sudija, fokusirajući se isključivo na Bundesligu. Tokom svoje karijere sudio je, između ostalog, i finale Lige šampiona 2017. godine između Juventusa i Reala.

U srpskoj javnosti, Brih će ostati upamćen po kontroverznom trenutku kada nije dosudio penal za Srbiju u meču protiv Švajcarske 2018. godine, iako su dva protivnička igrača držala Aleksandra Mitrovića.

Bonus video:

00:48

Nemanja Vidić igrao povređen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.