KRASIĆ IZABRAO JUVENTUS PRE SITIJA I JOŠ JEDNOG VELIKANA! "Ne žalim što sam otišao u Torino" (FOTO)
Miloš Krasić u dresu reprezentacija Srbije, Foto: Profimedia

"Trebalo je više da radim"

KRASIĆ IZABRAO JUVENTUS PRE SITIJA I JOŠ JEDNOG VELIKANA! "Ne žalim što sam otišao u Torino" (FOTO)

"Stara dama" platila je CSKA iz Moskve 15.000.000 evra za slobodnu bivšeg krilnog napadača

Objavljeno:

Miloš Krasić, nekadašnji reprezentativac Srbije najduže je bio u CSKA iz Moskve i to od leta 2004. do leta 2010. godine.

Osvojio je tri Kupa Rusije, dve Premijer lige, ali i Kup UEFA, a onda je u transferu vrednom 15.000.000 evra otišao u Juventus.

Bivši krilni napadač otkrio je da "stara dama" nije jedina bila zainteresovana za njega, ali i da se ne kaje zbog odlaska u Torino.

Miloš Krasić u dresu Juventusa
Miloš Krasić u dresu Juventusafoto: Profimedia

- Šteta što nisam uspeo da se ustalim u Juventusu. Neću da krivim trenera i klub - i ja sam grešio… Trebalo je više da radim! Ali žalim što nisam ostao u Torinu bar još par godina. Počeo sam odlično i imao sam dobru prvu sezonu, ali onda su se stvari pogoršale. Zato je klub odlučio da se rastanemo. Mančester siti i Bajern dali su konkretne ponude, ali izabrao sam Juventus. Ne žalim što sam prešao u italijanski klub. Srećan sam što sam igrao za jedan od najboljih timova na svetu - rekao je Krasić.

Bonus video:

01:10

DIRLJIVA PRISEĆANJA NA LEGENDU SRPSKOG FUDBALA! Inicijativa da se dodeli nagrada za najbolji slobodni udarac po njegovom imenu!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.