NIKOLIĆ PRED NOV MEČ SA VOJVODINOM: Nas se tenzija ne tiče! Glad igrača za pobedama mora biti sve veća!
Foto: Fonet/Aleksandar Barda

Smo ga interesuje teren

NIKOLIĆ PRED NOV MEČ SA VOJVODINOM: Nas se tenzija ne tiče! Glad igrača za pobedama mora biti sve veća!

Trener crno-belih ističe da bi i gol u gostima izuzetno mnogo značio njegovom timu na prvom meču polufinala Kupa Srbije
Objavljeno: 13:13h

Trener Partizana Marko Nikolić izjavio je da ne očekuje da će prva polufinalna utakmica Kupa Srbije protiv novosadske Vojvodine rešiti pitanje finaliste, ali da veruje u dobar rezultat svog tima.

- U polufinalu se igraju dve utakmice i ne očekujem da će sutrašnja rešiti bilo šta. Ne očekujem rezultat koji će jednoj ekipi obezbediti plasman u finale. Partizan uvek ide na pobedu ali kup je specifično takmičenje i gol u gostima ima dodatnu težinu. Može da vredi i duplo, što bi nam pred revanš donelo dobre mogućnosti. Kao trener Partizana nikada ne razmišljam o nerešenom rezultatu - rekao je Nikolić na konferenciji za novinare.

foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Crno-beli su u subotu u prvenstvu pobedili istog rivala 1:1, a Nikolić je rekao da nije lako pobediti bilo koju ekipu dva puta u četiri dana.

- Partizan ima kvalitet i to je demonstrirao u ovoj seriji od 29 utakmica bez poraza, u kojoj je 26 pobeda. U toj seriji bilo je i tri derbija, utakmice sa Vojvodinom i ostalim kvalitetnim ekipama. Ima još sedam, odnosno potencijalnih osam utakmica do kraja sezone, a moji igrači vrlo dobro znaju šta je naš put, kako smo došli do ove serije i šta ih očekuje. Njihova glad za pobedama sada mora biti i veća - rekao je Nikolić.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.