NASTAVLJA SE... Vučelić odgovara Terziću: Niko od nas nije pomenuo Zvezdu (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

OŠTRO

NASTAVLJA SE... Vučelić odgovara Terziću: Niko od nas nije pomenuo Zvezdu (FOTO)

Da, da... Novo oglašavanje povodom slučaja "uprava Vojvodine"
Objavljeno: 22:45h

Crvena zvezda i Partizan vode žestoku borbu za šampionsku titulu, a borba za pehar izašla je izvan okvira fudbalskog.

Samo jedna rečenica čelnika Vojvodine u loži stadiona Partizana ("Zbog ovoga ćemo pustiti Zvezdu") izazvala je pravu lavinu. Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić oštro je odgovorio Miloradu Vučeliću, a ni predsednik Partizana mu u ponedeljak nije ostao dužan, pišu Novosti.

foto: Beta/Branislav Božić

- Niko od nas nije pomenuo Zvezdu i stvarno ne znam kako su se prepoznali. Ta rečenica o puštanju Zvezde nije stigla iz Partizana, niti je bilo nekakvih optužbi, to je nešto što je pred mnogo svedoka u loži našeg stadiona rekao čovek iz Vojvodine. Priča o puštanju je stigla od Novosađana, a zašto to govore, da li iz ljubavi ili iz nekog drugog razloga uopšte nije važno. Stvarno ne znam kako se on prepoznao u nekoj mojoj izjavi kad Zvezdu nisam pomenuo, verovatno je u pitanju nemirna savest - konstatovao je prvi čovek kluba iz Humske.

TERZIĆ NAPAO CRNO-BELE: Ko o čemu, Partizan o poštenju! Leonardo je trebalo da dobije crveni, gol Tavambe je neregularan!

Priča o tome da se u Zvezdi dobro sećaju Partizanovih šest titula u periodu od 2008. do 2014. nije naišla na značajniju reakciju Vučelića.

- Neću da trošim reči na takve priče, jer je gospodin Terzić pokazao svojim izjavama da se ni nekih svežijih događaja ne seća najbolje - rekao je, pa nastavio:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.