"SAOPŠTENJE JE PISAO NAŠ EKONOM PAVIKA..." Matijašević odgovorio Vazuri na "uvređenost Partizana" (FOTO)
Vladimir Matijašević, Foto: Starsport©

"ko je hteo da vidi..."

"SAOPŠTENJE JE PISAO NAŠ EKONOM PAVIKA..." Matijašević odgovorio Vazuri na "uvređenost Partizana" (FOTO)

Ponavljam, zaista ne znam zbog čega se Partizan našao ovde prozvanim, kad ih spomenuli nismo, jedino, ako nema neka pozadina iza svega, kaže Vladimir

Objavljeno:

Vladimir Matijašević, sportski direktor Čukaričkog odgovorio je na uvređenost Partizana zbog saopštenja "brđana" gde su objavili da su brutalno pokradeni.

- Prvo, nije istina da nismo sportski čestitali ljudima iz Partizana. Jesmo i to onima koji su ostali u loži do kraja utakmice, ostali su otišli, ne znam zbog čega. Svima smo pružili ruku, neki su nam čak i rekli da je suđenje bilo onako. Ništa nismo rekli, čestitali smo sportski i otišli. Zašto se Partizan našao uvređen našim saopštenjem? Mi njima ništa nismo zamerili, već sudijama, odnosno naš ekonom Pavika (Nenad Pavlović), koji nam je i sve ispričao šta se dešavalo. Šta je njih uvredilo zaista ne bih znao da kažem - rekao je Matijašević za Sportski žurnal.

Trener Igor Matić i sportski direktor Vladimir Matijašević
Trener Igor Matić i sportski direktor Vladimir Matijaševićfoto: Starsport©

Miloš Vazura, generalni direktor Partizana smatra da bi klub sa Banovog brda trebalo da bude kažnjen zbog komentara na suđenje.

- Saopštenje je pisao naš ekonom Pavika, jer je on sa klupe sve bolje video, uz to je igrao fudbal, tako da je znao da opiše svaku spornu situaciju. Mada se sve vidi i na snimku. Ipak, zamolićemo disciplince da ne kažnjavaju Paviku, već klub. Ponavljam, zaista ne znam zbog čega se Partizan našao ovde prozvanim, kad ih spomenuli nismo, jedino, ako nema neka pozadina iza svega - istakao je Matijašević.

Detalj sa utakmice Partizana i Čukaričkog
Detalj sa utakmice Partizana i Čukaričkogfoto: Starsport©

Ističe da posebno zamera sudijama na dve stvari.

- Kao što je naš ekonom i napisao, start Šćekića nad Adetunđijem bio je za crveni karton, ako gospodin Dejan Santrač kaže da nije bio, ja ću javno da se izvinim. Faul nad Cvetkovićem u 95. minutu direktno je uticao na rezultat. Možda će nama baš taj bod značiti za plej-of. Zbog čega je produžena utakmica? Svi moraju da znaju da mi igramo za klub, da nas ne zanima ni Zvezda, ni Partizan. I ono najvažnije, naš Nikčević nema majku. A, sudija je bio pored njega, kada mu je igrač Partizan opsovao majku, a onda i udario. I, tu nije bilo žutog kartona. Sve se vidi crno na belo, ko je hteo da vidi - zaključio je Matijašević.

Bonus video:

00:27

Grobari prekinuli utakmicu Čukarički - Partizan

(Espreso/Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.