MILE KITIĆ "ZABRANJEN" U HRVATSKOJ! Fudbaleri slavili uy POZNATU NUMERU, a onda su im navijači zakucali na vrata!
Mile Kitić, Foto: Nemanja Nikolić

HIT

MILE KITIĆ "ZABRANJEN" U HRVATSKOJ! Fudbaleri slavili uy POZNATU NUMERU, a onda su im navijači zakucali na vrata!

Srpski folker napravi dar mar

Objavljeno: 15:12h

Neverovatne informacije stižu iz Hrvatske! Fudbaleri Zadra su ubedljiv trijumf nad skipom Omiša od 5:0 proslavili uz pesmu srpskog folkera Mileta Kitića.

Zbog toga su navijači morali da reaguju, pa su prekinuli trening nezadovoljni repertoarom, a morala je da reaguje i policija.

U pitanju je bila poznata numera "Šampanjac", a u međuvremenu su se oglasili i iz kluba.

- Nije opravdanje, ali 30 pesama gde su sve bile Kolonija, Maja Šuput i Minea, snimili su ovu jednu koju su i ugasili na pola. Šteta, ali eto neće se ponoviti - navodi se iz kluba.

Navijači Hrvatske
Navijači Hrvatskefoto: Igor Soban / Pixel Media / Profimedia

Ubrzo se oglasio i lokalni političar Marko Pupić-Bakrač, a morala je da reguje

- Došli navijači da protestuju, a ovi iz kluba pozvali policiju!? Svašta sam čuo, ali to još nisam. Bilo je svakakvih scena s navijačima u mnogim klubovima. Da su dolazili i skidali igračima dresove, tražili odlaske uprave, povratak imena kluba… Da ne nabrajam. Nikad im niko nije zvao policiju. Jer šta je klub bez navijača? Nikad niko do neki dan i ovih lumena iz HNK Zadar, koji su dosledni sami sebi u svojoj idiotskoj misiji privatizacije kluba i zadarskog fudbala. Umislili se ljudi da fudbal u Zadru postoji samo zbog njih. To sve treba rastjeratii prekinuti ovu štakorizaciju kluba - rekao je on.

Kako piše "zadarski.hr" odnosi između kluba i navijača su loši već neko vreme, a ovo je bio samo okidač jer su navijači nezadovoljni kako je klub preoblikovan i kako ga vode čelnici.

Bonus video:

01:39

MILE KITIĆ OTKRIO TAJNU NJEGOVE ĆERKE IZ KUPATILA! Pevač potom rekao šta misli o Eleninom novom dečku: Ne znam koliko će trajati

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.