Saša Ilić je Partizan: Crno-beli konačno pobedili u domaćem šampionatu! (FOTO) (VIDEO)

superliga 18. kolo

Saša Ilić je Partizan: Crno-beli konačno pobedili u domaćem šampionatu! (FOTO) (VIDEO)

Klub iz Humske savladao je na domaćem terenu Novi Pazar rezultatom 3:0*Golove su postigli Valeri Božinov i Nikola Ninković, ali je kapiten Saša Ilić još jednom pokazao koliko je bitan za crno-bele
Objavljeno: 17:02h
Partizana
je konačno pobedio u domaćem šampionatu. Nakon tri utakmice bez osvojena tri boda, crno-beli su u okviru 18. kola Superliga Srbije na svom terenu savladali Novi Pazar rezultatom 3:0 i tako napravili lepu uvertiru pred gostovanje AZ Alkmaru u okviru grupne faze Lige Evrope.
Golove za "Parni Valjak postgli su Valeri Božinov u 34. minutu i Nikola Ninković u 48. minutu, odnosno u 92. ali se mora reći da je centralna figura utakmice bio kapiten Saša Ilić, koji je pokazao da je i sa 37 godina najbolji pojedinac u taboru Partizana. Ljubinko Drulović možda ne može u potpunosti da bude zadovoljan prikazanom igrom, ali ona svakako izgleda bolje nego u prethodnom periodu.
Fonet
Tokom prvog dela igre, Partizan je bio mnogo bolja ekipa. Crno-beli su bili agresivniji, uporniji, a sve se vrtelo oko Saše Ilića koji je diktirao ritam utakmice, da bi posle jednog njegovog pasa domaća ekipa došla u vođstvu. Egzekutor je bio Valeri Božinov u 34. minutu Nastavak igre doneo je novi gol Partizana. Posle samo tri minut u nastavku, Nikola Ninković je postigao jako lep pogodak, a nakon toga je ritam utakmice potpuno opao i osim par uzbuđenja ispred gola Kljajića, jedino vredno pomena je pogodak Nikole Ninkovića. Stadion:
Gledalaca: Sudija: Strelci: Partizan:
Novi Pazar:
Nebojša Mandić
Petak Čukarički - Borac
1:0 Metalac - Jagodina 1:4 Mladost - Spartak 0:0 Subota Javor - Vojvodina 0:1 (Babić 27) Radnik - Rad 1:1 (Stojanović 18 - Milisavljević 85) Voždovac - OFK Beograd 2:3 (Mihajlov 37, Odita 82 - Mikić 30, Pejović 35, Andrić 89) Partizan - Novi Pazar 3 :0 ( Božinov 34, Ninković 48, 90+2 ) Nedelja Radnički Niš - Crvena zvezda 17.00
TOK UTAKMICE: Kraj utakmice.
90+2. minut - GOOOOOOOLLLLLLLL!!! Nikola Ninković postavlja konačan rezultat, posle strašnog pasa Ilića. 75. minut - Najbolja šansa za Novi Pazar do sada, ali je Subić izbacio loptu sa gol linije.
48. minut - GOOOOOLLLLLL!!! Strašan pogodak Nikole Ninkovića. Prava magija Partizanovog fudbalera. Nakon nekoliko lažnjaka, odlično je bocnuo loptu sa nekih 18 metara.
Saša Pavlić Koky
34. minut - GOOOOOLLLLLL!!! Partizan stiže do prednosti pogotkom Valerija Božinova posle pasa Saše Ilića!
19. minut -
10. minut

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.