MILJENIK DELIJA ŽESTOKO O BARAKU: Bahar je NAJSLABIJA karika Crvene zvezde!
Barak Bahar, Foto: Starsport©

auuu

MILJENIK DELIJA ŽESTOKO O BARAKU: Bahar je NAJSLABIJA karika Crvene zvezde!

Pale teške reči

Objavljeno: 19:58h

Bivši fudbaler Crvene zvezde Nikola Petković nema lepo mišljenje o sadašnjem treneru crveno-belih Baraku Baharu.

Crveno-beli nisu započeli sezonu onako kako su se nadali, a Petković kao glavnog krivca za to vidi Izraelca.

Nikola Petković u duelu sa Lazarom Markovićem na jednom od večitih derbija
Nikola Petković u duelu sa Lazarom Markovićem na jednom od večitih derbijafoto: Saša Pavlić Koky

- Bahar je najslabija karika Crvene zvezde. Izraelci, generalno, nisu sportska nacija, nisu se probili ni u jednom sportu, pa sam bio iznenađen kada ga je Zvezda dovela. Čak sam i tada komentarisao da je to velika Zvezdina greška, ali su mi pričali kako je on razbio Zvezdu s Makabijem, pa i Olimpijakos, pa i igrao Ligu šampiona... On ne zna šta je Zvezda, on ne može, niti će ikada prihvatiti u svojoj glavi šta je Zvezda i kakav teret nosi klub. Posle svega vidi se da se nije snašao na Marakani i za Zvezdu je bolje da što pre pronađe novog trenera - rekao je Petković za "Sportal" i dodao:

- Stranac koji dolazi u Srbiju ne može da bude kvalitetan. Kvalitetan stranac je skup, naši klubovi ga neće i ne mogu platiti. Ok, Kanga je napravio lepe stvari, ali Kanga nije za Ligu šampiona. I kad već ne možemo da angažujemo ozbiljne inostrane igrače, bolje se onda posvetiti našim igračima. Oni osećaju Zvezdu, oni igraju srce, to često donosi i pobede. Zato sam i pomenuo takozvane gardiste, koji po kvalitetu možda i nisu bolji od sadašnjih igrača, ali su donosili mnogo bolje rezultate i širili pozitivnu atmosferu koja sada nedostaje Zvezdi.

Petković smatra da se Zvezda treba okrenuti domaćim, mladim snagama.

- Zvezda ima dobre mlade igrače. Dejan Stanković možda ne bi napravio takvu karijeru da nije dobio šansu u Evropi sa 16 godina. Setimo se Kajzerslauterna i ostalih Zvezdinih utakmica s početka njegove karijere. Danas Jovan Mijatović dobija šansu, ali na kašičicu, nedovoljno da stekne potrebno samopouzdanje koje bi mu uz talenat i kvalitet donelo eksploziju i na ličnom i na klupskom planu. Uostalom, taj Mijatović će jednog dana doneti Zvezdi 10 miliona.

Bonus video:

05:26

DOLASKOM DŽAJIĆA ZA PREDSEDNIKA FSS POPRAVLJA SE ODNOS ZVEZDE I PARTIZANA! Bjelinić: Ako Vidić pobedi FUDBAL SE MENJA IZ KORENA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.