JUNAK CRNO-BELIH U PAZARU: "Kad si u Partizanu, to se očekuje"
Aleksandar Jovanović je bio junak Partizana u Pazaru, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

pokazali karakter

JUNAK CRNO-BELIH U PAZARU: "Kad si u Partizanu, to se očekuje"

Pokazujemo karakter kad je teško i kada se lomi utakmica. Verujem da ćemo tako i nastaviti - naveo je golman Partizana

Objavljeno:

Golman fudbalera Partizana, Aleksandar Jovanović, rekao je da ekipa pokazuje karakter u odlučujućim trenucima, kao i da je najvažnija pobeda protiv Novog Pazara kojom su crno-beli zadržali šest bodova prednosti na čelu tabele.

Fudbaleri Partizana pobedili su u ponedeljak na gostujućem terenu Novi Pazar sa 1:0, u utakmici 14. kola Superlige i ostvarili 12. uzastopnu pobedu u prvenstvu.

Jedini gol postigao je Ksander Severina u drugom minutu, a Jovanović je dobrim odbranama u više navrata uspeo da sačuva svoju mrežu i pobedu.

Ksander Severina, Bibars Natho, Bibras Natho
foto: Starsport©/Srđan Stevanović

- Znali smo da nas očekuje teška utakmica jer Novi Pazar ima sjajne individualce koji mogu u svakom trenutku da naprave razliku. Značio je taj gol na početku. Mogli smo i da povećamo prednost ubrzo nakon tog gola, ali bitno je da se sve dobro završilo. Uzeli smo tri boda i okrećemo se nedelji - rekao je Jovanović za sajt Partizana.

- Kad si u Partizanu, očekuje se od golmana da na nekim utakmicama direktno donosi bodove. Nije fraza, ali samo sam radio svoj posao. Štoperski tandem je bio odličan, ali generalno je cela ekipa bila jako dobra odbrambeno. Pokazujemo karakter kad je teško i kada se lomi utakmica. Verujem da ćemo tako i nastaviti - naveo je golman crno-belih.

Aleksandar Jovanović
foto: Starsport©

U sledećem kolu Partizan će u nedelju dočekati Čukarički.

- Gledamo samo sledeću utakmicu i naravno uvek je bitno da se ne primi gol jer daje ekipi dodatno na samopouzdanju - rekao je Jovanović i dodao da ekipi mnogo znači podrška navijača.

Partizan je prvi na tabeli sa 37 bodova, šest više od drugoplasirane Crvene zvezde.

Bonus video:

00:30

Gol Zahida protiv Spartaka

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.