VELIKI PROBLEMI ZA KARLA ANĆELOTIJA: Povredio se najbolji igrač tima!
Belingem je ove sezone učestvovao u 47 % golova Reala, Foto: pressinphoto / ddp USA / Profimedia

problemi

VELIKI PROBLEMI ZA KARLA ANĆELOTIJA: Povredio se najbolji igrač tima!

Najbolji igrač Reala je neizvestan za duel sa Bragom

Objavljeno:

Najvažniji igrač u timu Real Madrida ove sezone, Džud Belingem, suočava se s nezgodnom povredom, čime dolazi u pitanje njegovo učešće u nadolazećoj utakmici protiv Brage u Ligi šampiona u sredu.

Engleski reprezentativac je pretrpeo iščašenje ramena, a iako povreda izaziva nelagodnost i bol, izveštaji iz Madrida sugerišu da nije ozbiljne prirode.

Odluka o tome da li će Belingem istrčati na teren protiv portugalskog tima ili će odmarati do vikenda i utakmice protiv Valensije biće doneta u utorak od strane stručnog štaba Reala.

S obzirom na to da je Belingem igrač Real Madrida sa najviše odigranih minuta ove sezone, postoji mogućnost da će Karlo Ančeloti razmotriti opciju da ga odmori do narednog vikenda.

Džud Belingem
foto: Irina R. Hipolito / Zuma Press / Profimedia

U slučaju da ne bude dostupan za duel sa Bragom, trener Ančeloti bi mogao da izmeni standardnu formaciju tima, prelazeći na sistem 4-3-3 sa igračima poput Krosa, Modrića i Kamavinge u sredini, dok bi Valverde, Vinisijus i Rodrigo mogli biti ključni igrači u napadu.

Belingem je briljirao u dresu Reala ove sezone, sa impresivnim brojkama od 13 postignutih golova i tri asistencije na 14 odigranih utakmica. Pitanje njegovog učešća u narednom meču ostaje neizvesno, ali ljubitelji fudbala širom sveta će sa nestrpljenjem čekati vesti o njegovom oporavku.

Bonus video:

00:48

Nemanja Vidić igrao povređen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.