NOVA BRUKA ITALIJANA: Navijači Fjorentine skandirali Vlahoviću da je CI*ANIN, Dušan im uzvratio šmekerski! (VIDEO)
Dušan Vlahović je imao odgovor za navijače Fjorentine, Foto: Printscreen/X/@chiccochiesa

sramote se

NOVA BRUKA ITALIJANA: Navijači Fjorentine skandirali Vlahoviću da je CI*ANIN, Dušan im uzvratio šmekerski! (VIDEO)

Oni fudbaleri koji Firencu napuste da bi prešli u Juve za navijače Fjorentine momentalno postanu izdajnici pa je tako bilo i sa Dušanom Vlahovićem

Objavljeno: 12:40h

Fjorentina ima mnogo siromašniju istoriju od Juventusa, ali u nedostatku nekog jakog lokalnog rivala, navijači "Viole" su za primarnog neprijatelja odabrali baš "Staru Damu" - klub koji ima najviše navijača u Italiji, a koji svi ostali preziru.

Oni fudbaleri koji Firencu napuste da bi prešli u Juve za navijače Fjorentine momentalno postanu izdajnici pa je tako bilo i sa Dušanom Vlahovićem.

Zato ne čudi da je napadač Srbije dočekan uvredama na stadionu "Artemio Franki", ali je bilo i rasističkih - takođe neretka pojava u Italiji.

- Ti si Ciganin - vikali su tifozi Vlahoviću omiljenu uvredu Italijana za pripadnike balkanskih naroda, kao da je sramota biti pripadnik romske populacije (sa kojom sami Italijani imaju mnogo više sličnosti kada su u pitanju maniri i gestikulacije, npr.).

Pokojni Siniša Mihajlović je svojevremeno šmekerski prihvatio da je Ciganin (iako nije), a Dušan Vlahović je ovoga puta s osmehom stavio slušalice u uši.

Odigrao je bivši fudbaler Partizana samo poslednjih 20-ak minuta susreta, ali je imao razloga za zadovoljstvo jer je Juventus slavio 1:0. Vlahović je na kraju meča opet dobijao uvrede sa tribina, a onda je odgovorio:

- Sledeći put, pobedite!

Standings provided by Sofascore

Bonus video:

00:20

Vlahović ubacuje pare za humanitarnu pomoć

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.