PAMTE SE REČI MILEUSNIĆA NA SKUPŠTINI PARTIZANA: Neke smo tiho ispratili, a neke POMPEZNO uz prisustvo predsednika!
Jovan Mileusnić, Foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

očitao lekciju

PAMTE SE REČI MILEUSNIĆA NA SKUPŠTINI PARTIZANA: Neke smo tiho ispratili, a neke POMPEZNO uz prisustvo predsednika!

Najstariji delegat tad nije propustio priliku da se dotakne slučaja majica fudbalera Partizana, ali i borbe za fotelju predsednika

Objavljeno: 16:06h

Sve kojima je Partizan u srcu pogodila je vest iz fudbalskog kluba da je njihov dugogodišnji član i predsednik Izvršnog odbora, Jovan Mileusnić, preminuo.

Mileusnić je bio veoma poštovan među članovima IO, a pamti se njegov govor na vanrednoj skupštini kluba 2016. kada je za predsednika izabran Milorad Vučelić.

Mileusnić je tada kao najstariji delegat rekao:

- Dva kandidata su jurila kao dva jarca. Pokušao sam da utičem da se nađe sloga. Trebalo je juče da se sretnu predvodnici sa Bjekovićem. Ne znam zašto do toga nije došlo. Imao sam uveravanje da će odustati od svog zahteva da budu predsednici, da nađemo srednju liniju.

- Šaljem apel novoj upravi da sve ovo što smo odstranili iz Partizana, bilo da je reč o Petriću, Vukadinoviću, Jovičiću - da ih vratimo nazad. Sasvim je loša politika da se takvi aktivisti izbacuju. Da nam partizanovci budu u Metalcu ili Čukaričkom. Reduciramo se gubeći dobre članove. Posebno mi je žao što je u poslednje vreme došlo do uticaja nezvaničnih struja u našim redovima. Čini nam se da su jači od naših organa - rekao je Mileusnić.

Najstariji delegat nije propustio priliku ni da se dotakne slučaja majica sa likom Aleksandra Stankovića poznatijeg kao Sale Mutavi, koje su nosili igrači, ali i prisustva članova nove uprave na sahrani ubijenog kontroverznog vođe navijačke grupe "Janjičari".

FK Partizan, Sale Mutavi
foto: Saša Pavlić Koky

- Teško mi je što smo Vladicu (Kovačevića, legenda kluba prim.aut.) tiho ispratili, a neke druge pompezno i prisustvovali su predsednik i drugi. Tu moramo imati ravnotežu i apelujem da se na tome poradi i da se svi naši bivši i odstranjeni vrate nazad i angažuju, a mi koji smo ovde ostanemo dosledni.

Sale Mutavi
foto: Damir Dervišagić

Bonus video:

00:30

Gol Zahida protiv Spartaka

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.