POSLEDNJA ŠANSA ZA LUKU JOVIĆA: Može li Srbin da ubedi da je igrač za Milan?
Jović se nije najbolje snašao u Milanu, Foto: Marco Canoniero / Alamy / Alamy / Profimedia

odluka

POSLEDNJA ŠANSA ZA LUKU JOVIĆA: Može li Srbin da ubedi da je igrač za Milan?

Jović će imati priliku od prvog minuta

Objavljeno:

Srpski fudbaler Luka Jović dobiće priliku da se dokaže i pokaže da nije zaboravio kako se postižu golovi - on će početi utakmicu protiv ekipe Udinezea.

Prema informacijama italijanskih medija, Luka će biti deo napadačkog tandema zajedno s Olivijeom Žiruom.

Milan će se suočiti s Udinezeom u subotu s početkom u 20:30 sati na stadionu "San Siro". Ova utakmica bi mogla da predstavlja najbolju priliku za Lukin povratak u formu, s obzirom na to da će igrati protiv tima koji još nije ostvario pobedu ove sezone.

Luka Jović će imati priliku da zaigra, ne zbog sopstvenog ubedljivanja trenera Piolija da zaslužuje mesto u startnoj postavi, već zbog odsustva Pulišića i Čukvuezea, kao i loše forme Romera.

Trener "Rossonera" obično koristi formaciju 4-3-3, ali se sada može očekivati nešto drugačiji pristup zbog saradnje između Jovića i Žirua, koji su klasični napadači.

U ovoj novoj postavci napadačkog reda, Pioli će postaviti preostale igrače iza srpsko-francuskog tandema kako bi se borili protiv "Friulianaca".

Ovo je nova prilika za Jovića, kojih je sve manje kako vreme prolazi, i sada je vreme da je iskoristi i dokaže svoj potencijal.

Bonus video:

00:48

Nemanja Vidić igrao povređen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.