Nikolić posle minimalca: Bilo je slatko... (FOTO)
Foto: Fonet

posle trijumfa

Nikolić posle minimalca: Bilo je slatko... (FOTO)

- Čestitke igračima Partizana na pobedi u još jednom derbiju i to protiv jedine ekipe koje nisu uspeli da pobede ove sezone. Mnogo slatka, mnogo važna pobeda za nas
Objavljeno:

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da je njegov tim ostvario veoma "slatku i važnu" pobedu protiv Vojvodine.

- Čestitke igračima Partizana na pobedi u još jednom derbiju i to protiv jedine ekipe koje nisu uspeli da pobede ove sezone. Mnogo slatka, mnogo važna pobeda za nas - rekao je Nikolić novinarima posle utakmice.

Partizan je na svom stadionu pobedio Vojvodinu sa 1:0 u 32. kolu Super lige Srbije, posle čega je izbio na prvo mesto na tabeli sa tri boda više od Crvene zvezde, koja igra protiv Napretka.

- Prvih 20 minuta smo igrali jako dobro, agresivno, kasnije smo imali pražnjenje, što je i logično, jer je ova utakmica došla samo tri dana posle 'večitog' derbija. Dosta je bilo promena, nedostajalo je svežine, ali ono što je nejbitnije od svega disciplina i odgovornost u igri je bila fantastična - kazao je Nikolić.

Trener crno- belih je naveo da se u mnogo situacija pred golom Vojvodine video nedostatak svežine.

Partizan već u sredu ponovo igra sa Vojvodinom, u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.