SITI, JUNAJTED, PA CRVENA ZVEZDA: Crveno-beli imaju razlog za PONOS posle gostovanja Lajpcigu
Detalj sa meča Lajpcig - Crvena zvezda, Foto: Starsport©

verovali ili ne

SITI, JUNAJTED, PA CRVENA ZVEZDA: Crveno-beli imaju razlog za PONOS posle gostovanja Lajpcigu

Statistika koja će mnoge iznenaditi

Objavljeno: 18:04h

Fudbaleri Crvene zvezde su poraženi na gostovanju Lajpcigu u okviru 3. kola Lige šampiona sa 3:1, ali izabranici Baraka Bahara nisu ostavili loš utisak.

Odigrali su znatno bolje drugo poluvreme u kome su postigli gol, a statistika otkriva da crveno-beli nikako nisu bili inferiorni na "Red Bul Areni".

Naime, Crvena zvezda je imala ukupno 16 udaraca na gol i otkad nemački tim učestvuje u elitnom takmičenju samo su Mančester siti i Mančester junajted više pretili u Lajpcigu.

Fudbaleri Crvene zvezde
Fudbaleri Crvene zvezdefoto: Starsport©

Siti je u prethodnom kolu pobedio u Lajpcigu 3:1, uz 18 udaraca na gol, dok je Junajted 8. decembra 2020. godine izgubio 3:2, uprkos takođe 18 udaraca na gol. Zanimljivo, nijedan od tih 18 udaraca nije završio u mreži rivala, jer su do pogodaka došli posle jedanaesterca koji je iskoristio Bruno Fernandeš, te nakon autogola Ibrahime Konatea, sadašnjeg defanzivca Liverpula.

U međuvremenu u Lajpcigu su gostovali velikani poput Real Madrida, Borusije iz Dortmunda, PSŽ-a i Liverpula, neki osvajali i bodove, ali niko od njih nije bio ni približno učinku Zvezde.

Ovaj podatak može biti veliki podstrek fudbalerima Zvezde.

Bonus video:

02:16

Jovan Mijatović posle poraza od Lajpciga

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.