NISU MOGLI VIŠE DA GA TRPE: Bugari OTERALI Krstajića nakon KATASTROFALNOG učinka u kvalifikacijama za EP!
Mladen Krstajić, Foto: Starsport

završio svoje

NISU MOGLI VIŠE DA GA TRPE: Bugari OTERALI Krstajića nakon KATASTROFALNOG učinka u kvalifikacijama za EP!

Nije mu bilo spasa ovog puta

Objavljeno:

Ono što se nedeljama najavljivalo, sada je dobilo i svoju potvrdu.

Mladen Krstajić više nije selektor Bugarske, saopštio je tamošnji Fudbalski savez.

On se tako neće naći na klupi naših suseda u meču protiv Srbije u Leskovcu u okviru poslednjeg kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj naredne godine.

Mladen Krstajić i Dragan Stojković Piksi
Mladen Krstajić i Dragan Stojković Piksifoto: Starsport©

Krstajić je sa Bugarima pružao katastrofalne rezultate, pa se ova selekcija trenutno nalazi na poslednjem mestu grupe G sa samo dva osvojena boda.

Novi selektor se još ne zna, ali je poznato da će to sigurno biti Bugarin.

- Odluka da Mladen Krstajić bude raspušten doneta je jednoglasno od strane Izvršnog komiteta. Svi smo razočarani. Pregovaramo sa novim trenerom, pred samim smo dogovorom. Pošto nemamo još konačnu odluku, ne mogu da saopštim o kome je reč. To ćemo saopštiti 1. novembra. Tada će biti organizovana pres konferencija. Razgovaramo sa više trenera, ne samo sa jednim. Neki su se već pojavili u medijima. Naš cilj je da nađemo najboljeg kako bi Bugarska mogla da bude na top nivou. Nismo zadovoljni rezultatima samo na godinu dana. Pokušali smo da podmladimo tim, ali znamo da su u sportu važni samo rezultati - rekao je Ivanov, a prenosi Sportal.bg.

Krstajić je na klupu Bugarske seo tokom leta 2022. godine, a imao je veoma dobar početak pošto je u prva tri duela ubeležio sva tri trijumfa, protiv Gibraltara, Severne Makedonije i Kipra, a treba i dodati remi sa sve boljim Luksemburgom.

Ipak, u 2023. godini doživeo je pravu rezultatsku katastrofu sa selekcijom Bugarske i nije uspeo da upiše nijednu pobedu.

Bonus video:

05:26

DOLASKOM DŽAJIĆA ZA PREDSEDNIKA FSS POPRAVLJA SE ODNOS ZVEZDE I PARTIZANA! Bjelinić: Ako Vidić pobedi FUDBAL SE MENJA IZ KORENA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.