VEST KOJU SU ČEKALI SVI ZVEZDAŠI: Najbolji igrač je sanirao povredu i biće spreman za Lajpcig!
Bukari će biti spreman za meč u sredu, Foto: FK Crvena zvezda

liga šampiona

VEST KOJU SU ČEKALI SVI ZVEZDAŠI: Najbolji igrač je sanirao povredu i biće spreman za Lajpcig!

On će biti spreman iako je delovalo da pauza od povrede zahteva više vremena

Objavljeno:

Najproduktivniji igrač srpskog šampiona, Osman Bukari, je na raspolaganju izraelskom treneru Baraku Baharu za nadolazeći meč u Ligi šampiona.

Ekipa je putem aviona otputovala za Nemačku sa svim svojim igračima, uključujući Kostu Nedeljkovića i Jovana Mijatovića.

Postojala je određena dilema oko prisustva Osmana Bukarija, koji je propustio reprezentativne obaveze tokom pauze, ali i mečeve sa Trajalom i Javorom. Međutim, reprezentativac Gane je proteklih dana trenirao sa ekipom i spreman je za okršaj na Red Bula Areni.

Bukari je do sada postigao dva gola i zabeležio jednu asistenciju u prva dva kola Lige šampiona, čime se istakao kao jedan od najproduktivnijih igrača u ovom elitnom takmičenju. Samo Hulijan Alvarez iz Mančester Sitija i Rasmus Hojlund iz Mančester Junajteda su dosad bili produktivniji od njega, sa po tri gola i asistencijom.

Na Barakovom spisku putnika našli su se sledeći igrači: Omri Glazer, Zoran Popović, Nikola Vasiljević, Kosta Nedeljković, Aleksandar Dragović, Naser Điga, Srđan Mijailović, Uroš Spajić, Miloš Degenek, Milan Rodić, Marko Stamenić, In Bom Hvang, Kings Kangva, Gelor Kanga, Mirko Ivanić, Osman Bukari, Vladimir Lučić, Uroš Kabić, Piter Olanjinka, Aleksandar Katai, Stefan Mitrović, Šerif Endiaje, Žan Filip Kraso i Jovan Mijatović.

Utakmica između Lajpciga i Crvene zvezde igra se u sredu 25. oktobra od 21 čas. Nemački klub se nalazi na drugom mestu u grupi sa tri osvojena boda, dok su crveno-beli na deobi treće pozicije sa jednim bodom.

Bonus video:

00:29

Grobari obeležavaju godišnjicu smrti Ivana Perovića

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.