"DA ME PIKSI NE RAZUME POGREŠNO, ŽELIM MU 100 GODINA DA BUDE SELEKTOR..." Iskusni stručnjak dao savet Stojkoviću
Slavlje Dragana Stojkovića Piksija sa saradnicima Bratislavom Živkovićem i Goranom Đorovićem, Foto: Starsport©

"samo da se uigramo"

"DA ME PIKSI NE RAZUME POGREŠNO, ŽELIM MU 100 GODINA DA BUDE SELEKTOR..." Iskusni stručnjak dao savet Stojkoviću

Ako se na pravi način bude radilo, onda na EURU možemo da napravimo veći uspeh. Po mom mišljenju, odbrana nije na visini zadatka, smatra poznati strateg

Objavljeno:

Fudbalska reprezentacija Srbije na korak je do plasmana na Evropsko prvenstvo posle 24 godine, ali koliko "orlovi" mogu u Nemačkoj?

Slavlje fudbalera Srbije
Slavlje fudbalera Srbijefoto: Starsport

Mišljenja su različita, a Dragoslav Stepanović smatra da naš nacionalni tim ništa ozbiljno nije uradio na Mundijalu i da je potrebna detaljna analiza.

- Najvažnije je da smo se plasirali na EP. Sada je potrebno da se napravi analiza dešavanja posle Katara, gde nakon fantastičnih kvalifikacija nismo napravili ništa. Nadam se da nam se to neće dogoditi i u Nemačkoj. Ako se na pravi način bude radilo, onda na EURU možemo da napravimo veći uspeh. Po mom mišljenju, odbrana nije na visini zadatka. Da me Piksi ne razume pogrešno, mi koji pričamo sa strane želimo samo da pomognemo, a ne da kritikujemo. Želim mu da ostane još 100 godina selektor. Pa jedini je koji nas je odveo i na SP i na EP - rekao je Stepanović.

Dragoslav Stepanović
Dragoslav Stepanovićfoto: Saša Pavlić Koky

Istakao je šta je najslabiji deo ekipe i gde ima najviše prostora za napredak.

- Kostić na levoj strani nema konkurenciju i njegovi centaršutevi pogađaju sve. Jedan je od najboljih igrača sa naših prostora. Što se tiče kapitena Tadića, njegovo mesto je iza napadača, a ne na krilu. Kad sam bio u Vojvodini, predvideo sam da će na tom mestu biti najbolji, a ne na boku, pa sam ga ubacivao da igra iza špica. Odbrana jeste problem, ali mislim da i tu imamo kvalitet, samo da se uigramo - zaključio je Stepanović u izjavi za Informer.

Bonus video:

00:30

Piksi na Puškaš Areni

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.