FSS NEMILOSRDAN! Žestoka kazna zbog NEVEROVATNOG PROPUSTA na Zvezdinom meču, i to nije sve!
Radnički Kragujevac - Crvena zvezda, Foto: Starsport

brutalno!

FSS NEMILOSRDAN! Žestoka kazna zbog NEVEROVATNOG PROPUSTA na Zvezdinom meču, i to nije sve!

Novi Pazar, Radnički iz Kragujevca i Vojvodina u problemu

Objavljeno: 15:32h

FSS je izrekao žestoke kazne FK Novi Pazar i FK Radnički Kragujevac zbog propusta na mečevima sa Vojvodinom, odnosno Crvenom zvezdom.

Pazarci su kažnjeni sa dve utakmice bez publike, uslovno na godinu dana sa još pet.

Radnički iz Kragujevca kažnjen je jednom utakmicom pred praznim tribinama, odlučila je Disciplinska i eticka komisija Fudbalskog saveza Srbije.

Pazarci su kažnjeni zbog ubacivanja pirotehničkih sredstava na teren, pražnjenja severne tribine i gotovo jednočasovnog prekida utakmice sa Vojvodinom.

Fudbaleri Novog Pazara
Fudbaleri Novog Pazarafoto: Starsport

Ni navijači iz Novog Sada nisu bili na potrebnom nivou, te će stoga Vojvodina u 13. kolu na Banovom brdu protiv Čukaričkog igrati bez organizovane podrške svojih pristalica.

Epilog je dobio i susret u Kragujevcu, između Radničkog i Crvene zvezde. Pa će domaćin tog susreta morati da odigra jednu utakmicu bez publike, zbog loše organizacije i enormne upotrebe pirotehnike, gde je većina zapaljivih sredstava završila na atletskoj stazi i samom terenu stadiona "Čika Dača".

Uvođenje igrača koji nije bio upisan u zapisnik utakmice koštaće Kragujevčane pola miliona dinara, dok je najgore prosao generalni sekretar Marko Dimitrijević, koji je sankcionisan zabranom obavljanja svih funkcija u fudbalskom sportu u trajanju od šest meseci.

Bonus video:

01:06

Delije razvile transparent

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.