PALE TEŠKE UVREDE: "Ne pljuj na mesto na kome si jeo hleb!"
Krstajić i Piksi, Foto: Starsport©

au

PALE TEŠKE UVREDE: "Ne pljuj na mesto na kome si jeo hleb!"

Žestok udar posle neuspeha u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo

Objavljeno: 17:56h

Selektor Bugarske Mladen Krstajić je na žestokom udaru javnosti i medija posle poraza od Litvanije sa 2:0 na domaćem terenu, u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Vodiće tim i na prijateljskom susretu sa Albanijom, a videćemo da će "preživeti" i nakon toga​​​​​​​.

Tamošnji mediji su se ujedinili u kritikama, a najoštriji je bio portal "Blitz".

- Dragi moj Mladene, izvini, ali ako ste imali rakiju u ustima, zašto nam niste rekli ova „otkrića“ u prvim danima boravka kod nas? A nakon što ste videli „istinu“, zašto ste potpisali ugovor sa BFS? Zar niste naučili, zar niste shvatili kuda idete? A zašto niste na početku napustili hor? Zato što si muškarac i odlučio si da se boriš do kraja? Sumnjivo, prijatelju. Odgovor leži u hiljadama mesečno koje te drže ovde. I zbog kojih tvrdoglavo ne želite da odete dok ugovor ne istekne u avgustu sledeće godine. Ali razdvajanje je neizbežno. I to će uskoro biti činjenica - piše u tekstu i navodi se:

Mladen Krstajić
Mladen Krstajićfoto: Starsport

- Loša stvar je što odlazite na užasno grub način. Pljujete na mesto koje vas je vratilo na fudbalsku kartu, koje vas je redovno plaćalo, koje vam je izglasalo poverenje i dalo vam potpuni "carte blanch." Pun! Ništa nisi uradio zauzvrat. Na kraju si zamesio strašnu pljeskavicu, u kojoj si pljunuo na BFS, pljuvao na bugarski fudbal, iako si jeo naše ukusne ćevape i ćufte. Ne priliči tvojim godinama, ne odgovara tvom vaspitanju, jer izgledaš kao opuštena osoba.

Nisu kritike tu stale i dalje se navodi:

- Čovek, pre nego što nešto kaže, treba da izbroji do 25. Ne do 25.000 evra Mladene, već samo do 25. Da ste to uradili, setili biste se da Ludogorec ima pozitivan bilans protiv srpskog velikana. Shvatio bi da nije dobro paliti varnicu koja će te i sama spaliti. Bugarska izreka kaže: Ne pljuj na mesto gde si jeo hleb. Jeste... Samo postoji jedan dodatak. Tako se pljuješ. Pljuješ na svoju čast i dostojanstvo. Sad bar idi kao muškarac. Odmah. Čak i posle meča sa Albanijom.

Bonus video:

00:30

Piksi na Puškaš Areni

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.