LEGENDA ZABRINULA NAVIJAČE SRBIJE: Jesu favoriti, ali...
Sergej, Jovetić i Pavlović, Foto: Starsport

slažete li se?

LEGENDA ZABRINULA NAVIJAČE SRBIJE: Jesu favoriti, ali...

"Orlovi" pod velikim pritiskom

Objavljeno: 19:40h

Srbija i Crna Gora u utorak igraju odlučujući meč za odlazak na Evropsko prvenstvo, a sportski direktor Partizana Ivica Kralj je izneo svoja očekivanja.

Nekada legendarni golman gostovao je u emisiji "Sportsko popodne" na RTCG.

- Nažalost samo jedna reprezentacija će ići na EP. Što se Srbije tiče, posle kvalifikacija za Mundijal sve je bilo idealno, očekivali smo da će tamo napraviti bolji rezultat. Međutim, od Katara pa kroz kvalifikacije forma je u padu, zaključno sa ova dva poraza od Mađarske. Situacija se zakomplikovala, ali to je sport - započeo je nekadašnji čuvar mreže.

Kralj je istakao da je u ovom meču Srbija favorit, ali da će utakmica biti neizvesna.

- Srbija igra na svom terenu i favorit je, ali činjenica je da i Crna Gora sama odlučuje o svom plasmanu. Ubeđen sam da će biti neizvesna utakmica. Upoznat sam sa kvalitetom crnogorske reprezentacije. U Partizanu je uvek bilo i biće crnogorskih igrača - nastavio je sportski direktor crno-belih.

Ivica Kralj
Ivica Kraljfoto: Starsport©

Kod Kralja su osećanja pomešana.

- Osećanja su pomešana, ja sam od 14 godine u Beogradu, došao sam iz Tivta. Za mene je ovo pre svega duel prijatelja - dodao je nekada reprezentativni golman.

Za kraj razgovora osvrnuo se i na situaciju u Superligi gde Partizan trenutno vodi na tabeli.

- Zvezda je dominirala prethodnih godina, ali bilo je perioda i kada smo mi imali šest titula u nizu. Tako je to u fudbalu. Ovo je bio sada prvi prelazni rok da sam mogao na miru da sklopim ekipu. Finansijska situacija nije sjajna i u skladu sa tim se ponašamo i delujemo. I pored svega mislim da smo napravili dobru ekipu. Dobro smo startovali, ima još puno da se igra, ali optimista sam - završio je Ivica Kralj.

Bonus video:

02:30

Mitrović posle poraza od Mađarske

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.